Antena 3 CNN Life Adevăruri ascunse: Semnificaţia celor şapte cicluri ale vieţii omului

Adevăruri ascunse: Semnificaţia celor şapte cicluri ale vieţii omului

Ciclul de viaţă este din şapte în şapte ani şi atunci ni se schimbă metabolismul, karma, trecem dintr-o evoluţie în alta, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Adevăruri ascunse: Semnificaţia celor şapte cicluri ale vieţii omului
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    07 Mar 2020   •   19:18

Totodată, atunci când ne apropiem de 60 de ani, devenim mai spirituali, a completat Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Iată, mai jos, cele şapte cicluri ale vieţii, explicate de bioenergoterapeut.

0-7 ani: înseamnă legătura cea mai strânsă, acolo e doar mama, nu şi tata, este mirosul mamei, laptele, alinarea, prezenţa mamei, este, practic, cea mai puternică legătură. Primele senzaţii pe care le trăieşte copilul la această vârstă sunt alături de mamă.

7-14 ani: tata vine în scenă, îl ajută pe copil să cunoască lumea, el se dezvoltă pe verticală, e un aliat fidel al tatălui. Tata îi dă primii paşi în afara celulei de familie.

14-21 ani: vârsta adolescenţei, adică răzvrătirea în orice, inclusiv în modă. La această vârstă, tinerii sunt pasionaţi de tot ce înseamnă mişcări de stradă, revolte, războaie, vor să fuga de acasă, îşi doresc să părăseacă celula familiei, să nu aibă stăpân.

21-28 ani: are loc integrarea în societate, stabilirea unei legături, te stabilizezi după revolte, încercarea de a crea o familie mai fericită, a căminului, găseşti o stabilitate după furtună. Din acest moment, omul îşi îndeplineşte misiunea. 

Ei fug din protecţia familiei şi îşi doresc să creeze propria lor celulă.

28-35 ani: îşi doresc şi îşi iau locuinţă, maşină, bani, dar intervine şi stresul. 

Dacă primele patru cicluri nu sunt învăţate şi trecute ca la carte, celula ce o construieşti tu nu va ţine, de aceea sunt foarte multe divorţuri. Dacă revolta din societate nu a fost trăită, riscul e să faci revolte la muncă.

Orice nu s-a îndeplinit în trecut, în relaţia cu mama, tata, poate să aibă o amprentă pe relaţia de cuplu.
35 de ani este şi vârsta la care apar divorţuri, concedieri, depresii.

35-42 ani: totul începe de la zero, e ca o a doua şanşă, cum sunt cei care îşi recunosc greşelile în a doua căsătorie. Mulţi spun că nu credeau că-şi vor mai găsi perechea, dar apare fie o căsătorie nouă, un serviciu nou, o altă funcţie, o afacere.

Şi cine nu scapă de greşelile parazitare, va ajunge din nou la un eşec.

42-49 ani: se începe cucerirea societăţii, se valorifică timpul în relaţie altfel, e foarte bună relaţia cu copiii, pentru că au mai crescut şi ei, apar mai mulţi bani.
Şi femeile, şi bărbaţii în jur de 50 spun că abia acum realizează ce soţ au, au avut până atunci, deci totul e ca într-o morişcă.

La această grupă de vârstă, oamenii trebuie să îşi găsească sensul vieţii, dar în afara bunurilor materiale, ci în zona spirituală, de aceea valorificăm persoane pe care le-am avut în viaţa noastră.

49-56 ani: se petrece o revoluţie spirituală, e un plin de înţelepciune, trebuie să îmbătrânim înţelepţi, trebuie găsit sensul vieţii. Tot ce e fără temelie, dispare oricum.

Adevăruri ascunse: Semnificaţia celor şapte cicluri ale vieţii omului

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close