Antena 3 CNN Politică Dragnea, atacat din PSD: Candidează din frustrare. Noi avem un lider de facto

Dragnea, atacat din PSD: Candidează din frustrare. Noi avem un lider de facto

Dragnea, atacat din PSD: Candidează din frustrare. Noi avem un lider de facto
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Iul 2015   •   18:56

Deputatul PSD Doina Pană, fost ministru al Apelor şi Pădurilor, susţine că partidul pe care îl reprezintă îl are încă lider pe Victor Ponta şi spune că motivul pentru care Liviu Dragnea candidează la şefia interimară a PSD ar fi "frustrarea" acestuia.

 
"Avem un lider de facto şi până la următorul congres rămâne lider, mai ales că este şi prim-ministru. Consider că, de fapt, aveam o conducere. (...) Liderul de facto pentru noi este în continuare Victor Ponta" a spus Doina Pană, marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, referindu-se la Victor Ponta.
 
Referitor la decizia lui Liviu Dragnea de a candida la şefia interimară a PSD, anunţ pe care l-a făcut oficial astăzi, fostul ministru al Apelor dă vina pe frustrări.
 
"Dumnealui (Liviu Dragnea - n.r.) nu conştientizează forţa pe care o are el în PSD, are anvergură, e recunoscut în toată ţara ca lider în psd, indiferent că are sau nu funcţie, cred că de asta vrea să candideze. Probabil că a simţit anumită frustrare, că nu are şi funcţie, e singurul argument pentru care eu văd candidatura lui", este de părere Doina Pană.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, şi-a anunţat marţi decizia de a candida la şefia interimară a PSD, la şedinţa Comitetului Executiv care va avea loc miercuri.

Citiţi şi Dragnea sau Plumb - pe cine va vota Ponta la şefia PSD?

Lista candidaţilor la şefia PSD. Rovana Plumb şi Liviu Dragnea mai au 2 contracandidaţi

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close