Antena 3 CNN Politică Cezar Preda: Traian Băsescu a avut o viziune premergătoare deciziei europene de a intra în austeritate

Cezar Preda: Traian Băsescu a avut o viziune premergătoare deciziei europene de a intra în austeritate

Cezar Preda: Traian Băsescu a avut o viziune premergătoare deciziei europene de a intra în austeritate
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    26 Noi 2011   •   18:35

Deputatul PDL Cezar Preda susţine că Traian Băsescu a dat dovadă de viziune, promovând măsuri de austeritate cu mai bine de doi ani înaintea liderilor europeni, informează Agerpres.

"Preşedintele, prin ce face acum, a demonstrat ca a luat decizii cu cel puţin doi ani înaintea leadershipului politic european. Ceea trebuia să facă toată Europa acum doi ani am făcut numai noi, am fost blamaţi că intram în austeritate cu cetăţenii României, dar iată acum toate ţările fac acelaşi lucru", a declarat Preda.

Deputatul susţine că preşedintele Traian Băsescu, "cu toate înjurăturile şi blamările luate" a demonstrat că are viziune, iar măsurile anti-criză pe care le-a luat dovedesc că este un bun strateg.

"Indiferent că mă mai ceartă domnul preşedinte, aici a reacţionat cu doi înainte, cu toate înjurăturile şi blamările luate s-a demonstrat ca a avut o viziune premergătoare deciziei europene de a intra în austeritate" a adăugat Cezar Preda.

×
Subiecte în articol: cezar preda decizie austeritate masuri
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close