Antena 3 CNN Timp liber Film "Dr. House", Johnny Depp şi Sandra Bullock au ajuns în Cartea Recordurilor

"Dr. House", Johnny Depp şi Sandra Bullock au ajuns în Cartea Recordurilor

"Dr. House", Johnny Depp şi Sandra Bullock au ajuns în Cartea Recordurilor
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de N.B.    |    17 Sep 2011   •   18:15

Johnny Depp, Sandra Bullock şi serialul "Dr. House" sunt cele mai noi apariţii în în Cartea Recordurilor informează guinnessworldrecords.com.

Atrăgând 81,8 milioane de telespectatori, din 66 de ţări, serialul "Dr. House" a fost desemnat cel mai popular program difuzat în perioada actuală de un post de televiziune.

Astfel, actorul britanic Hugh Laurie, interpretul personajului principal din serialul "Dr. House", care este plătit cu 400.000 de dolari pe episod, a devenit actorul de televiziune care atrage cel mai mare număr de telespectatori în faţa micilor ecrane, într-un serial care este încă difuzat. Cel mai urmărit actor din toate timpurile rămâne, însă, David Hasselhoff, în serialul "Baywatch".

Actriţa Sandra Bullock a devenit actriţa cel mai bine plătită din lume. În perioada iunie 2009 - iunie 2010, actriţa a înregistrat un onorariu de 55 de milioane de dolari.

Johnny Depp a fost desemnat cel mai bine plătit actor din lume, graţie unui onorariu de 75 de milioane de dolari pe care l-a primit în aceeaşi perioadă.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close