Antena 3 CNN Actualitate Abaterile disciplinare ale Laurei Codruța Kovesi, pe masa CSM

Abaterile disciplinare ale Laurei Codruța Kovesi, pe masa CSM

Abaterile disciplinare ale Laurei Codruța Kovesi, pe masa CSM
07 Noi 2018   •   09:28

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii reia, miercuri, discuţiile pe marginea raportului întocmit de Inspecţia Judiciară cu privire la săvârşirea unor abateri disciplinare de către fostul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi şi de procurorul-şef adjunct Marius Iacob, conform agerpres.ro

La precedenta şedinţă, care a avut loc pe 3 octombrie, au fost audiaţi mai mulţi martori, luându-se decizia ca dezbaterile să continue pe 7 noiembrie. 

Pe 12 ianuarie, Inspecţia Judiciară anunţa că a exercitat acţiune disciplinară faţă de Laura Codruţa Kovesi şi Marius Iacob pentru săvârşirea unor abateri, acţiunea fiind înaintată Secţiei pentru procurori a CSM.

Potrivit IJ, în cazul lui Kovesi, una dintre abaterile disciplinare se referă la manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului Justiţiei săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu. În cadrul unei şedinţe de lucru, fosta şefă a DNA ar fi avut astfel manifestări aşa cum rezultă din înregistrări audio apărute în spaţiul media la data de 18 iunie 2017. 

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close