Antena 3 CNN Actualitate El este Adrian, tânărul ucis de cel mai bun prieten, la Slobozia! Trecătorii au crezut că doarme, pe o bancă

El este Adrian, tânărul ucis de cel mai bun prieten, la Slobozia! Trecătorii au crezut că doarme, pe o bancă

Adrian a murit la doar 36 de ani. A fost găsit de o femeie, întins pe o bancă, în Slobozia, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i sala viaţa tânărului, care era tatăl unui băieţel.

El este Adrian, tânărul ucis de cel mai bun prieten, la Slobozia! Trecătorii au crezut că doarme, pe o bancă
Sursa foto: Facebook
de Cătălina Buzoianu    |    26 Ian 2024   •   15:12

Adrian a fost înjunghiat în plină stradă și lăsat să moară, chiar de prietenul cel mai bun. Totul s-a întâmplat în centrul orașului Slobozia.

Din primele informații se pare că victima și agresorul se cunoșteau de multă vreme și erau prieteni buni. Lucraseră împreună în |talia. În ziua tragediei, potrivit unor surse, între cei doi a izbucnit un conflict, care s-a terminat tragic.

Totul s-a petrecut în centrul orașului Slobozia, în zona Pieței Mari. Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 36 de ani s-ar fi certat cu agresorul, iar acesta din urmă a scos un cuțit și l-a înjunghiat, după care s-a făcut nevăzut. 

Victima ar fi încercat să ceară ajutor, însă a reușit să ajungă doar până la o bancă din fața unui bloc. Acolo și-a dat ultima suflare. Echipajele medicale ajunse de urgență la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru el.

Liliana Ghiță, director al SAJ Ialomița, a declarat că serviciul de urgență a fost solicitat prin 112 să intervină la o persoană aflată pe o bancă, ce părea că doarme. Echipajul de salvare a ajuns la ora 23:51, găsind o persoană masculină așezată pe bancă, fără semne vitale, cu o plagă înjunghiată în zona toracică.

În Galeria foto de mai jos puteți vedea imagini cu Adrian, tânărul ucis de cel mai bun prieten, la Slobozia

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oamenii legii au pornit imediat pe urmele ucigașului. În cele din urmă, acesta a fost prins de polițiști, iar cercetările sunt acum continuate de procurori. Potrivit unor surse din anchetă, criminalul se afla sub influența drogurilor când și-a ucis victima. Acesta era cel mai bun prieten al lui Adrian, un tânăr de 28 de ani.

”În noaptea de 23 spre 24, pe raza localitatii Slobozia s-a produs o altercație fizică un conflict spontan. Inclupatul i-a aplicat victimei o lovitură la nivelul hemitoracelui stâng. Moartea victimei a fost una violentă, și a survenit din cauza hemoragiei interne și externe, din cauza unei plăgi tăiate. S-a dispus reținerea pentru omor iar pe 25 ianuarie a fost decisă arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a explicat și Viorica Dinu, prim procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Ialomița.

Localnicii sunt șocați și spun că nu se așteptau la un astfel de gest din partea criminalului. Despre victimă, aceștia spun că era un om liniștit.

O bătrână care locuiește în cartier susține că zona era liniștită și că niciodată nu s-a întâmplat ceva de genul acesta. 

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul risca să-și petreacă următorii 20 de ani în spatele gratiilor.

×
Subiecte în articol: slobozia crimă IPJ Ialomiţa
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close