Antena 3 CNN Actualitate Social A început distribuirea pensiilor pe luna mai | Poşta Română, detalii de ultimă oră

A început distribuirea pensiilor pe luna mai | Poşta Română, detalii de ultimă oră

Compania Naţională Poşta Română a început astăzi distribuirea pensiilor pentru luna mai, înaintea Sărbătorilor de Paște.

A început distribuirea pensiilor pe luna mai | Poşta Română, detalii de ultimă oră
Sursa foto: Posta Romana
de Alexandra Dima    |    27 Apr 2024   •   10:59

De la prima oră a dimineții, poștașii noștri sunt pe teren să distribuie pensiile cât mai repede pentru pensionari - anunţă Compania Naţională Poşta Română. 

Compania dă asigurări că au fost luate toate măsurile necesare pentru ca distribuirea drepturilor sociale (pensii) să fie realizată în cel mai scurt timp.

Totodată, Poşta Română mulţumeşte angajaţilor pentru efortul depus.

"Managementul Poștei Române le mulțumește salariaților care își îndeplinesc atribuțiile cu profesionalism și devotament, punând mai presus de toate grija față de oameni, în special față de pensionari.", se arată în mesajul companiei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Simona Bucura Oprescu: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat

Data la care se vor livra pensiile prin poștă va fi undeva până la 3 mai inclusiv, potrivit declarațiilor ministrului Muncii.

”Estimările noastre sunt că, atât Poșta Română, cât și instituțiile bancare se vor încadra în graficul pe care l-am agreat, care cu siguranță, situație în care toți românii vor primi pensiile înainte de Paște.

Data la care le vor primi pe care le vor primi pe cont este de 2-3 mai, în loc de 12 mai, data pe care o aveam în convenție, iar data la care vor livra pensiile prin factorii poștali, undeva până la 3 mai inclusiv”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

 

 

×
Subiecte în articol: bani de pensii
Parteneri
Ministerul Muncii, anunţ pentru toţi angajaţii din România
x close