Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu, la Sinteza zilei: Mitinguţul cu Antena 3, un moment din programul artistic electoral al anului 2014

Adrian Ursu, la Sinteza zilei: Mitinguţul cu Antena 3, un moment din programul artistic electoral al anului 2014

Adrian Ursu, la Sinteza zilei: Mitinguţul cu Antena 3, un moment din programul artistic electoral al anului 2014
16 Mar 2014   •   22:51

"Mitinguţul cu Antena 3" şi incitarea "închideţi Antenele", un moment din programul artistic electoral al anului 2014, a afirmat jurnalistul Adrian Ursu în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", care a comentat astfel instigarea lansată de preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu.

"Cred ca e interesant de remarcat succesiunea acestor manifestări de stradă. Ele nu sunt o întâmplare. Sigur, reuşita de astăzi e superioară celei de la mitingul precedent, unde erau 7 oameni. Asta e moda. (...) În Parlament nu au ce să facă şi au ieşit pe stradă, în diverse forme. Şi-au pus cortuleţ, unde a venit şi preşedintele şi a pus semnăturică. Pe urmă au făcut mitingel cu benzina, astăzi au făcut mitinguţ cu Antena 3. Lor li se pare că asta e forma de exprimare cea mai vizibilă", a declarat Adrian Ursu la Antena 3.

Realizatorul "Secvenţial" a remarcat însă, "dincolo de penibilul situaţiei", că "băieţii sunt tributari aceluiaşi mecanism de gândire bolşevic, şi anume, să ardem cărţile care nu ne convin şi să îi promovăm pe ai noştri. (...) Eu au treabă cu Antenele, adică cu tot trustul, adică înapoi la Voiculescu, şi pe asta şi-au construit fiecare campanie electorală", a mai arătat Adrian Ursu.

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu Sinteza Zilei Antena 3
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close