Antena 3 CNN Actualitate Alerta cu bombă la Spitalul Militar a fost falsă

Alerta cu bombă la Spitalul Militar a fost falsă

Alerta cu bombă la Spitalul Militar a fost falsă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Oct 2016   •   14:49

Alertă cu bombă la Spitalul Militar din Capitală. În urmă cu apoximativ o oră și jumătate s-a primit un apel la 112, o voce de adolescent anunța că este o bombă în unitatea spitalicească.

Update: Alerta cu bombă la Spitalul Militar a fost falsă. Activitatea pirotehniştilor la Spitalul Militar s-a încheiat, apelul care anunţa vineri o bombă în incinta unităţii sanitare a fost o alarmă falsă, au precizat reprezentanţi ai IGPR.

Echipe de pirotehnişti din cadrul Poliţiei Române au ajuns vineri la Spitalul Militar din Bucureşti, după ce la Serviciul de urgenţă 112 s-a primit un apel care anunţa o bombă în incinta unităţii sanitare. Jandarmii au asigurat perimetrul iar la faţa locului a sosit şi o echipă operativă din IGPR.

Știre inițială: După apel, numărul de telefon nu a mai putut fi apelat. O echipă pirotehnică s-a deplasat la fața locului. S-a limitat accesul în spital, dar nu a fost evacuată unitatea.

”Pirotehniștii sunt la fața locului, fac încă verificări. Cadrele medicale și pacienții nu au fost evacuați, au rămas acolo, dar s-a limitat accesul în unitate. Și cei de la poliție vor avea de muncă. Apelul a fost la 12.34 de minute. Nu s-a mai putut da de el. Rămâne de văzut dacă a fost o glumă”, a transmis reporterul Antena 3.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close