Antena 3 CNN Actualitate ALERTĂ TOTALĂ în această seară în România. ANUNȚ ȘOC făcut de Raed Arafat

ALERTĂ TOTALĂ în această seară în România. ANUNȚ ȘOC făcut de Raed Arafat

ALERTĂ TOTALĂ în această seară în România. ANUNȚ ȘOC făcut de Raed Arafat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Iul 2017   •   22:57

Update: Prefectul de Bihor, Ioan Mihaiu, a declarat la Antena 3 că o persoană a decedat, după ce un copac a căzut peste o mașină. O altă persoană este în stare gravă, după ce un alt pom a căzut peste un cort.

„Nu vă pot da informații exacte, sunt pe drum, e furtună pe drum. În tot județul este cod galben de furtuni. Erau peste 100 de persoane, oamenii s-au adăpostit în corturi și în mașini. A căzut un copac pe o mașină. O persoană a decedat. Totodată, un alt copac a căzut peste un cort, iar o persoană este în stare gravă”, a declarat prefectul de Bihor.

Știre inițială: Cod roșu de urgență în Bihor. O furtună a distrus un camping. Există răniți destul de grav, posibil victime. Este vorba de o localitate care se numește Bulz, la 75 de kilometri de Oradea. Corturi luate de furtună.

Ambulanțele se îndreaptă în acea zonă. Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a declarat în direct la Antena 3, care este situația de la fața locului.

„A fost declanșat planul roșu în județul Bihor după ce a venit apelul că o furtună a produs pagube în campingul unde este o tabără la Bulz. Ce pot să vă spun că mai mulți pomi au căzut peste corturi și mașină și este posibil să avem o persoană decedată. Am alertat Huedinul din județul Cluj, pentru a trimite ambulanțe acolo. Primele forțe au ajuns și oferă primul ajutor”, a declarat Arafat.

×
Subiecte în articol: furtuna Raed Arafat furtuna Sinteza Zilei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close