Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu, ultimul atac împotriva lui Liviu Dragnea înainte de alegeri: „S-a crezut Moș Crăciun, dar a fugit toată campania de dezbatere”

Alina Gorghiu, ultimul atac împotriva lui Liviu Dragnea înainte de alegeri: „S-a crezut Moș Crăciun, dar a fugit toată campania de dezbatere”

Alina Gorghiu, ultimul atac împotriva lui Liviu Dragnea înainte de alegeri: „S-a crezut Moș Crăciun, dar a fugit toată campania de dezbatere”
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Dec 2016   •   07:36

Președintele PNL, Alina Gorghiu, l-a criticat pe Liviu Dragnea despre care spune că a fost un ”Moș Crăciun”, care a preferat să fugă de o dezbatere electorală.

„Am avut în schimb  personaje politice care s-au costumat în Moș Crăciun, cu speranța că românii mai cred că sacul nu are fund. Aceste personaje, pe cât de darnice în a promite, pe atât de zgîrcite au fost în a apărea în confruntări electorale.
A fost o campanie fără prea multă tensiune și pentru că PSD a refuzat să-și recunoasca propriul candidat pentru postul de Prim-ministru, ceea ce cred ca este o premieră, care nu mai trebuie repetată. De aceea, nu au putut să aiba loc dezbateri intre candidati, intre programe. Domnul Dragnea a respins inclusiv dezbaterea la care l-am provocat, ca președinți ai principalelor partide. Dl Dragnea nu are un raspuns la intrebarea "ce mai vreti sa demonstrati in politica, dupa 26 de ani in care nu ati reusit sa lasati macar un proiect bun pentru Romania?". Cand nu poti sa raspunzi, evident ca stai ascuns si preferi markerul si flipchartul in locul dialogului.
Ceea ce este acum important este participarea la vot! In cateva minute, pe vreme buna sau rea, poti impinge usor Romania inainte. Sau poti sta acasa sa vezi cum nu se schimba nimic cu statul ăsta!”, a declarat şefa liberalilor pentru stiripesurse.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close