Antena 3 CNN Actualitate Amenințarea cu bombă la nunta liderului AUR George Simion a fost falsă

Amenințarea cu bombă la nunta liderului AUR George Simion a fost falsă

Polițiștii din Vâlcea au fost sesizați sâmbătă cu privire la amplasarea unei bombe la un eveniment privat din localitatea Măciuca, unde are loc nunta liderului AUR George Simion cu Ilinca Munteanu.

Amenințarea cu bombă la nunta liderului AUR George Simion a fost falsă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Aug 2022   •   17:05

UPDATE 17.05 - Amenințarea cu bombă de la nunta lui George Simion a fost falsă, au transmis, sâmbătă, reprezentanții Poliției Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate la nunta liderului AUR, George Simion, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv, spun polițiștii din Vâlcea.

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat sâmbătă cu privire la faptul că în incinta resturantului unde avea să aibă loc nunta lui George Simion, în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă.

Cercetările sunt continuate, pentru identificarea persoanei care a făcut sesizarea și luarea măsurilor legale care se impun.

------------

Ştirea iniţială

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă.

La fața locului se deplasează polițiștii din Vâlcea și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru efectuarea de verificări.

Surse judiciare susțin că amenințarea vizează locul în care are loc nunta liderului AUR.

George Simion se căsătorește, sâmbătă, cu Ilinca Munteanu. La eveniment, care are loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea, sunt așteptați peste 10.000 de oameni.

Invitații vor savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, dar și mititei.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: amenintare bomba nunta George Simion Valcea
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close