x close

Fii alături de noi!

Anunțul făcut de Ministerul de Interne în privința lui Smiley

de 14 Ian 2016   •   21:00
Anunțul făcut de Ministerul de Interne în privința lui Smiley 16
foto: Facebook/Smiley
Cei de la Ministerul de Interne au simțul umorului. Din când în când. Așa se face că au auzit melodia lui Smiley despre buletin - DOC & Motzu & Smiley - Pierdut Buletin - și s-au gândit să facă puțin PR serviciului de evidență a persoanelor.

"‪#‎MAI‬ alături de Smiley și de toți cei care și-au pierdut buletinul. În luna decembrie, ‪#‎Smiley‬ ne-a anunțat că și-a PIERDUT BULETINUL. Având în vedere că a trecut o lună și cunoscutul cântăreț nu ne-a anunțat că și-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe această cale, pe toți cei care se află în aceeași situație, că pot găsi lista documentelor necesare obținerii un nou act de identitate accesând pagina http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html. Așteptăm cu nerăbdare lansarea piesei ”Am din nou buletin”, au scris cei de la MAI pe contul de Facebook al instituției.
 
#MAI alături de Smiley și de toți cei care și-au pierdut buletinulÎn luna decembrie, #Smiley ne-a anunțat că și-a...

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on 14 Ianuarie 2016


În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati