Antena 3 CNN Actualitate ”Mi-a fost frică! M-am ascuns!” | Aryan a povestit ce făcut singur, mai bine de 24 de ore, în pădure

”Mi-a fost frică! M-am ascuns!” | Aryan a povestit ce făcut singur, mai bine de 24 de ore, în pădure

Medicii din Botoşani decid în scurt timp dacă îl externează pe băieţelul de doi ani care a fost găsit în pădure la mai bine de 24 de ore de la dispariţie în urma unei mobilizări generale.

de Paul Ciurari    |    20 Mar 2024   •   11:34

Aryan este într-o stare bună şi chiar a stat de vorbă cu jurnaliștii. A încercat să le povestească ce s-a întâmplat în timpul nopții, în pădure. Le-a spus că i-a fost frică și foarte frig. Și că a văzut un lup. 

Aryan: Era un lup!

Reporter: Mare sau mic?

Aryan: Mareeee!

Aryan: Mă dor picioarele!

Reporter: Aryan, câți ani ai tu?

Aryan: Doi ani are băiatul. 

Reporter: Ți-a fost frică în pădure?

Aryan: Da, mi-a fost frică! A fost frig în pădure. 

Acestea au fost primele declarații ale băiețelului de doar doi ani după ce a petrecut mai bine de 24 de ore singur, în pădure. 

Din fericire, micuțul a fost găsit în siguranță, însă medicii îl țin sub observație pentru a se asigura că starea lui de sănătate este una bună. 

Aryan: Am văzut lupul!

Reporter: Da? Era mare? Și ce ai făcut? 

Aryan: M-am ascuns!

Reporter: Dar nu ți-a fost frig?

Aryan: Ba da, mi-a fost frig! A venit ploaia!

”Dumnezeu este foarte mare și face miracole, întotdeauna! El este miracolul nostru!”, a spus și mama micuțului, cu lacrimi în ochi. 

Medicii vor decide în cursul zilei de astăzi dacă îl vor externa sau îl vor mai ține în spital pentru 24 de ore. 

Aryan a fost găsit la mai bine de 24 de ore după ce dispăruse în timp ce se afla, alături de familie, la niște cunoștințe. Micuțul a plecat fără să fie observat, iar încercările familiei de a-l găsi au fost zadarnice.

Sute de oameni au participat la o acţiune uriaşă de căutare, în care au fost angrenate inclusiv două elicoptere care au survolat zona localităţii, precum şi pădurea în care copilul a fost văzut pentru ultima dată.

×
Subiecte în articol: Aryan Mahmood Botoșani
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close