x close

Fii alături de noi!

Atenţionări de vânt puternic pentru Valea Oltului şi judeţul Caraş-Severin

de D.G.   •   13 Feb 2016   •   16:40
Atenţionări de vânt puternic pentru Valea Oltului şi judeţul Caraş-Severin 817
foto: pixabay.com
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit până la ora 20,00 atenţionările nowcasting Cod Galben de vânt puternic, valabile pe raza judeţului Caraş-Severin şi în sudul judeţului Sibiu, în special pe Valea Oltului.

Potrivit meteorologilor, în judeţul Caraş-Severin se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală viteze de 60 - 65 km/h, iar în zona de munte de peste 80 km/h, cu transport de zăpadă pe crestele montane.

Totodată, în sudul judeţului Sibiu, îndeosebi pe Valea Oltului şi zona de munte aferentă, se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 55 - 60 km/h, iar la munte peste 75 km/h. De asemenea, se vor semnala fenomene meteorologice asociate, precum transport de zăpadă în zona înaltă de munte.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati