x close

Fii alături de noi!

Atenţionări de vânt puternic pentru Valea Oltului şi judeţul Caraş-Severin

de D.G.   •   13 Feb 2016   •   16:40
Atenţionări de vânt puternic pentru Valea Oltului şi judeţul Caraş-Severin 817
foto: pixabay.com
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit până la ora 20,00 atenţionările nowcasting Cod Galben de vânt puternic, valabile pe raza judeţului Caraş-Severin şi în sudul judeţului Sibiu, în special pe Valea Oltului.

Potrivit meteorologilor, în judeţul Caraş-Severin se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală viteze de 60 - 65 km/h, iar în zona de munte de peste 80 km/h, cu transport de zăpadă pe crestele montane.

Totodată, în sudul judeţului Sibiu, îndeosebi pe Valea Oltului şi zona de munte aferentă, se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 55 - 60 km/h, iar la munte peste 75 km/h. De asemenea, se vor semnala fenomene meteorologice asociate, precum transport de zăpadă în zona înaltă de munte.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.
poza

Actualitate

Gorghiu, despre autodenunţul lui Sebastian Ghiţă: O cacealma

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că autodenunţul lui Sebastian Ghiţă referitor la lucrarea de doctorat a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, este "o diversiune", "o...

27 Sep 2016  •  23:11

poza

Show

Salman Khan a făcut o cerere în căsătorie pe scenă. Dar nu pentru Iulia Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur ar urma să se căsătorească pe 18 noiembrie, dar cu circa o lună înainte de acest eveniment, actorul a făcut o nouă cerere în căsătorie. De data aceasta este vorba...

27 Sep 2016  •  22:13

sati