x close

Fii alături de noi!

Atenţionări de vânt puternic pentru Valea Oltului şi judeţul Caraş-Severin

de D.G.   •   13 Feb 2016   •   16:40
Atenţionări de vânt puternic pentru Valea Oltului şi judeţul Caraş-Severin 817
foto: pixabay.com
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit până la ora 20,00 atenţionările nowcasting Cod Galben de vânt puternic, valabile pe raza judeţului Caraş-Severin şi în sudul judeţului Sibiu, în special pe Valea Oltului.

Potrivit meteorologilor, în judeţul Caraş-Severin se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală viteze de 60 - 65 km/h, iar în zona de munte de peste 80 km/h, cu transport de zăpadă pe crestele montane.

Totodată, în sudul judeţului Sibiu, îndeosebi pe Valea Oltului şi zona de munte aferentă, se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 55 - 60 km/h, iar la munte peste 75 km/h. De asemenea, se vor semnala fenomene meteorologice asociate, precum transport de zăpadă în zona înaltă de munte.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati