Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Au ajuns ninsorile. Unde ninge acum în România - FOTO/VIDEO

UPDATE. Au ajuns ninsorile. Unde ninge acum în România - FOTO/VIDEO

UPDATE. Au ajuns ninsorile. Unde ninge acum în România - FOTO/VIDEO
Sursa foto: foto: Facebook/ Cabana Motilor
05 Oct 2016   •   11:34

Secţia Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale a decis în această dimineaţă restricţionarea circulaţiei rutiere pe DN 67 C, între Rânca şi Obârşia Lotrului, din cauza zăpezii şi a viscolului puternic, scrie gds.ro.

Potrivit lui Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale, pot circula pe Transalpina doar conducătorii auto care au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă şi cu lanţuri.

„A nins miercuri, după ora 03,00, de dimineaţă. Nu este zăpadă mare pe carosabil – 2, 3 centimetri, dar este viscol puternic. Se circulă cu restricţii. Sunt necesare anvelopele de iarnă şi lanţurile. Un echipaj de poliţie rutieră va fi în Rânca”, aprecizat Tudor.

Și în stațiunea maramureșeană Șuior au căzut câțiva fulgi miercuri dimineață. Aici temperatura maximă nu va trece peste zi de 2 grade celsius.

Imagini LIVE, AICI.

Peisaj de iarnă, miercuri dimineață, și la Mărișel (județul Cluj), la aproape 1200 de m. altitudine.

foto: Facebook/ Cabana Moţilor

Şi, aşa cum era de aşteptat, pe Transfăgărăşan, la cota 2000, e peisaj de iarnă în toată regula. Cristian Toma, de la Salvamont Argeș, a publicat pe pagina sa de socializare mai multe poze elocvente, dar şi un clip video, după cum relatează sursata.ro.

sursa: sursata.ro

sursa: sursata.ro

×
Subiecte în articol: ninsoare
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close