Antena 3 CNN Actualitate Au păcălit o colegă să facă sex cu ei folosind o aplicație cunoscută. Cum au mințit-o pe tânără

Au păcălit o colegă să facă sex cu ei folosind o aplicație cunoscută. Cum au mințit-o pe tânără

Au păcălit o colegă să facă sex cu ei folosind o aplicație cunoscută. Cum au mințit-o pe tânără
Sursa foto: foto: pixabay.com
24 Aug 2016   •   12:12

O aplicatie de telefon aparent inofensiva poate avea efecte ingrozitoare cand este folosita de o minte diabolica.
Un tanar din Ilfov a demonstrat asta: se prefacea ca este sunat de un interlop, doar ca s-o inspaimante pe o adolescenta pe care o santaja sexual cu postarea unor filmari compromitatoare. Partas i-a fost un amic care facuse, la randul sau, o victima, tot minora, - pacalita in acelasi mod.

Ionut si Costin au fost trimisi deja in judecata pentru santaj, dupa ce in luna mai au fost saltati de politistii care le-au deconspirat faptele josnice: cei doi si-ar fi batut joc de o colega de liceu mai mica decat ei pe care ar fi constrans-o sa accepte sa intretina relatii sexuale cu amandoi - sub amenintarea publicarii unui film indecent cu victima. In urma cercetarilor s-a descoperit ca suspectii nu ar fi ezitat sa transforme o aplicatie creata pentru farse si amuzament, intr-una de teroare.

Tanarul se folosea inclusiv de o aplicatie care genereaza apeluri false ca sa o intimideze. La poza de profil punea fotografia unui interlop cat mai cunoscut si temut, cu care chipurile era prieten, inregistra asa zisa convorbire si stabilea ca telefonul sa sune atunci cand stia ca este in compania victimei. Telefonul suna, el i se plangea interlopului ca fata nu coopereaza, si de la celalalt capat al telefonului se auzeau alte injurii si amenintari.

Cazul a intrat si in atentia DIICOT pentru difuzarea de materiale pornografice cu minori, dupa ce unul dintre inculpati a trimis cuiva filmarea pe care o folosea in santaj.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close