Antena 3 CNN Actualitate Un avocat din Bucureşti, soţul unei foste judecătoare, prins băut după o urmărire spectaculoasă cu Poliţia. Agenții i-au spart geamul cu pistolul

Un avocat din Bucureşti, soţul unei foste judecătoare, prins băut după o urmărire spectaculoasă cu Poliţia. Agenții i-au spart geamul cu pistolul

Un șofer a fost prins în București după o urmărire spectaculoasă, în care polițiștii au fost nevoiți să spargă geamul mașinii pentru a-l reține.

Un avocat din Bucureşti, soţul unei foste judecătoare, prins băut după o urmărire spectaculoasă cu Poliţia. Agenții i-au spart geamul cu pistolul
Sursa foto: Hepta
de Ştefan Petrică    |    31 Oct 2023   •   12:48

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost observat de alți conducători auto, care au presupus că se afla sub influența alcoolului, pe o stradă din Sectorul 3, foarte aproape de sediul Brigăzii Rutiere.

Oamenii au sunat la 112, iar polițiștii au sosit la fața locului.

Bărbatul a fost găsit în afara mașinii, dar când l-a observat pe unul dintre agenți, s-a urcat din nou la volan și a încercat să fugă, cu poliția pe urmele lui.

Cu toate acestea, s-a trezit blocat în trafic și a fost prins

Citește și: Doi şoferi români de TIR au încins grătarul, dar şi pe paznicul unei parcări din Austria care le-a spus să oprească petrecerea

După o urmărire care s-a întins pe câțiva kilometri în trafic, poliția a reușit să blocheze mașina bărbatului.

Cu toate acestea, acesta a continuat să refuze să se supună indicațiilor agenților și să iasă din mașină, fapt care a dus la spargerea geamului de către un agent, cu crosa armei.

Bărbatul care a încercat să fugă de poliție este Costinel Dumitrașcu, care este avocat

El a ocupat funcția de consilier în cadrul Ministerului Afacerilor Interne în jurul anului 2012 și este soțul judecătoarei ICJJ Sofica Dumitrașcu.

"La data de 30 Octombrie a.c., în jurul orei 17:00, prin SNUAU 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 3, o persoană ar conduce un autovehicul sub influența alcoolului.

În zona menționată s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, care au observat faptul că autovehiculul semnalat se afla staționat pe partea carosabilă.

La observarea echipajului de poliție, conducătorul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, s-a pus în mișcare, fără să respecte semnalul de oprire efectuat de polițistul rutier.

În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea conducătorului auto, reușind oprirea acestuia pe o stradă din Sectorul 2.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 336 alin. 1 din Codul Penal", potrivit Brigăzii Rutiere.

×
Subiecte în articol: București Brigada Rutiera avocat
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close