Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Cătălin Cherecheș, informații de ultimă oră despre fuga primarului: ”Situația dosarului dumnealui este una specială, unicat în România”

Avocatul lui Cătălin Cherecheș, informații de ultimă oră despre fuga primarului: ”Situația dosarului dumnealui este una specială, unicat în România”

Avocatul Răzvan Doseanu a oferit informaţii, în direct la Antena 3 CNN, despre fuga fostului primar de la Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Noi 2023   •   11:55

”Nu am discutat cu domnul Cătălin Cherecheș de joi seară, cu o zi înainte de pronunțarea hotărârii la Curtea de Apel Cluj. Cu siguranță nu am știut de un asemenea plan. Nu-mi dau seama de ce a ales să plece domnul Cătălin Cherecheș.

”Situația dosarului dumnealui este una specială, una poate unicat în România”

Este adevărat că situația dosarului dumnealui este una specială, una poate unicat în România, în condițiile în care totuși hotărârea prin apel e dată de un judecător incompatibil, judecător care și-a și formulat o declarație de abținere.

E vorba de doamna magistrat care împreună cu echipa dumneaei au formulat un denunț la DNA, care au colaborat cu organele de urmărire penală și, până la urmă, cu o situație în care practic soarta juridică a mamei doamnei magistrat depinde de încadrările pe care procurorii le dau”, a precizat Răzvan Doseanu, avocatul lui Cătălin Cherecheș, în direct la Antena 3 CNN.

”Nu era nici normal, nici legal să dea soluție într-un astfel de dosar”

”Dacă se apreciază că ceea ce dumneavoastră ați dat pe surse ar fi făcut și mama doamnei magistrat, atunci s-ar putea să fie o problemă nu doar pentru socrii domnului Cherecheș, ci și pentru mama dumneaei.

Și cred că, o spun cu tot respectul pentru doamna judecător, pentru doamna magistrat, nu era nici normal, nici legal să dea soluție într-un astfel de dosar”, a mai spus avocatul lui Cătălin Cherecheș.

×
Subiecte în articol: Catalin Chereches avocat condamnare fuga
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close