Antena 3 CNN Actualitate Doi bebeluși au murit, infectați cu COVID-19, la spitalul din Iași. Medic: ”Nu s-a mai putut face nimic pentru ei!”

Doi bebeluși au murit, infectați cu COVID-19, la spitalul din Iași. Medic: ”Nu s-a mai putut face nimic pentru ei!”

Doi bebeluși, în vârstă de 2 luni, respectiv 22 de zile, au murit zilele trecute, după ce au fost infectați cu coronavirus.

Doi bebeluși au murit, infectați cu COVID-19, la spitalul din Iași. Medic: ”Nu s-a mai putut face nimic pentru ei!”
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    29 Sep 2021   •   11:43

Micuții s-au născut cu malformații cardiace, cel mai mic având și sindromul Down.

”Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ei”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

Starea micuților, care au fost inițial internați pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean Suceava, s-a deteriorat semnificativ, motiv pentru care au fost transferați la o unitate spitalicească din Iași.

Medicii au luat această decizie din cauza faptului că bebelușii aveau nevoie de internare în secția de Terapie Intensivă.

Din păcate, după o săptămână de luptă cu virusul, trupurile firave ale bebelușilor au cedat.

Secția de Pediatrie Suceava a fost împărțită în sector COVID și non-COVID. Din 16 paturi disponibile pentru copiii infectați cu COVID, marți, 9 dintre acestea erau deja ocupate.

”Avem la etajul IX 16 paturi pentru Pediatrie COVID. Acum sunt nouă copii internați, împreună cu mamele”, a completat medicul Dan Teodorovici, potrivit obiectivdesuceava.ro.

×
Subiecte în articol: bebelusi COVID-19
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close