Antena 3 CNN Actualitate Frumusețea Brașovului, promovată la BBC. Videoclipul spectaculos al lui Charlie Ottley: "Un oraș vechi, plin de istorie și cultură"

Frumusețea Brașovului, promovată la BBC. Videoclipul spectaculos al lui Charlie Ottley: "Un oraș vechi, plin de istorie și cultură"

Timp de două săptămâni, frumusețea Brașovului va fi promovat de postul de televiziune BBC, printr-un videoclip fascinant, realizat de documentaristul britanic Charlie Ottley.

Frumusețea Brașovului, promovată la BBC. Videoclipul spectaculos al lui Charlie Ottley: "Un oraș vechi, plin de istorie și cultură"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2023   •   18:51

Frumusețea Brașovului va fi promovată de BBC ca urmare a campaniei Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, care urmărește să atragă un număr mare de turiști de peste hotare.

Reclama, care va rula timp de două săptămâni la postul britanic de televiziune, a fost realizată de documentaristul Charlie Ottley și are o durată de 30 de secunde. 

Îndrăgostit de țara noastră și mutat în România, britanicul Charlie Ottley descrie Brașovul drept "un paradis" cu o "iarnă perfectă".

"Brașov, poarta spre Transilvania și un paradis de iarnă legănat de vârfurile Carpaților acoperiți cu zăpadă, care așteaptă să fie cucerite.

Citește și: Român din Italia, salvat de la moarte de pisica sa. A fost la un pas să ardă de viu în locuința cuprinsă de flăcări

Promovare Brașov pe BBC

Brașovul promovat pe BBC, timp de 2 săptămâni. Charlie Ottley, mulțumim pentru susținere!

Publicată de Allen Coliban pe Marţi, 21 noiembrie 2023

Explorați un oraș vechi, plin de istorie și cultură, unde după schi aveți parte de un festival al luminii, muzicii și bucătăriei gourmet.

Brașov, evadează spre o iarnă perfectă", este descrierea realizată de britanic.

Campania are ca scop amplificarea vizibilităţii şi creşterea notorietăţii României ca destinaţie turistică în Europa, cu un accent special pe Marea Britanie.

Obiectivul este, astfel, creşterea numărului de turişti, atât britanici, cât şi din întreaga Europă, precum şi din ţările unde canalul britanic de televiziune BBC este difuzat, notează brasov.net.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close