Antena 3 CNN Actualitate Persoană ucisă în stil mafiot, tranşată şi incendiată în portbagajul unei maşini, în apropiere de Bucureşti

Persoană ucisă în stil mafiot, tranşată şi incendiată în portbagajul unei maşini, în apropiere de Bucureşti

Un cadavru carbonizat a fost găsit sâmbătă dimineaţă în apropiere de Bucureşti, într-o maşină.

Persoană ucisă în stil mafiot, tranşată şi incendiată în portbagajul unei maşini, în apropiere de Bucureşti
de Carmina Pricopie    |    07 Mai 2022   •   18:15

Update 18:15 Mașina incendiată a fost ridicată de la fața locului de o platformă, pentru a fi expertizată și a se aduna noi probe.

Update 15:15 Mașina a fost identificată după seria de șasiu. Este o Dacie Logan de fabricație românească 2017, înregistrată în Italia.

Descoperire macabră în apropierea Capitalei. A fost găsită o maşină incendiată ce conţine rămăşiţe umane carbonizate, tranşate în portbagaj. 

În acest moment poliţiştii sunt la faţa locului pentru prelevarea de probe. Totul se întâmplă la o distanţă mică de Bucureşti, în localitatea Măgurele. Locul este izolat, maşina a fost găsită undeva pe câmp.

Au ajuns şi cei de la Medicină Legală puţin mai devreme, pentru a prelua spre analiză rămăşiţele umane. 

Poliţiştii criminalişti sunt acolo, după ce cineva a sunat la 112 şi a anunţat descoperirea unei maşini incendiate pe câmp. Martoriii spun că maşina a ars mai bine de patru ore şi iniţial au crezut că este vorba de arderea gunoiului.

Maşina nu a putut fi încă identificată, întrucât au ars plăcuţele de înmatriculare. Din primele informaţii, victima al cărei sex nu a fost stabilit, a fost puternic lovită la cap, înainte de a fi dezmembrată.

Locul este foarte bine izolat şi cu excepţia oamenilor de ordine nimeni nu poate intra pentru a vedea ce s-a întâmplat. 

Cu siguranţă în cursul zilei de azi, cei de la IJP Ilfov vor veni cu un comunicat oficial pentru a oferi opiniei publice primele date din anchetă.

 

 

 

×
Subiecte în articol: București carbonizat incendiat masina
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close