Antena 3 CNN Actualitate Călin Donca, mesaj în lacrimi la eliberarea din închisoare: "Într-o situație de genul acesta simțiți ce contează cu adevărat"

Călin Donca, mesaj în lacrimi la eliberarea din închisoare: "Într-o situație de genul acesta simțiți ce contează cu adevărat"

Milionarul brașovean Călin Donca a fost eliberat din închisoare. El era în arest din luna septembrie, fiind acuzat de evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipulare a pieței de capital. 

Călin Donca, mesaj în lacrimi la eliberarea din închisoare: "Într-o situație de genul acesta simțiți ce contează cu adevărat"
Sursa foto: Instagram- Călin Donca
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Dec 2023   •   12:13

Tribunalul Brașov a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv în cazul omului de afaceri Călin Donca, acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital, cu cea a arestului la domiciliu.

Călin Donca a fost așteptat de soție la ieșirea din închisoare. 

"Vreau să mulțumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma și copiii și absolut tot", a spus Donca la ieşirea din penitenciar.

Primele imagini cu afaceristul Călin Donca în libertate

"Cel mai greu a fost despărțirea de familie. Ştiți cum este când sunteți într-o situație de genul acesta? Simțiți ce contează cu adevărat, iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale.

Copiii fără de care nu puteam să dorm seara. Soția cu care sunt de 15 ani în relație. Nu am stat niciodată despărțiți de ei", a mai spus el, vizibil emoţionat.

 

×
Subiecte în articol: Călin Donca inchisoare inselaciune
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close