Antena 3 CNN Actualitate CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Anunț exploziv după finală mică

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Anunț exploziv după finală mică

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Anunț exploziv după finală mică
15 Iul 2018   •   14:33

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Mijlocaşul naţionalei de fotbal a Belgiei, Eden Hazard, a afirmat, după victoria împotriva Angliei (2-0) de sâmbătă, din finala mică a Cupei Mondiale 2018 din Rusia, că ia în calcul să părăsească formaţia Chelsea, la care evoluează, înainte de începerea noului sezon competiţional.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 ''După şase ani minunaţi petrecuţi la Chelsea, probabil că a venit timpul să descopăr şi altceva. Pot să decid dacă voi pleca sau nu, dar hotărârea finală va fi a clubului. Pentru cariera mea, după această Cupă Mondială, cred că este momentul unei schimbări. Voi pleca în vacanţă şi mă voi gândi la acest aspect'', a afirmat belgianul care a marcat al doilea gol în meciul de sâmbătă cu Anglia.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018  În urmă cu câteva zile, presa britanică scria că Real Madrid pregăteşte o ofertă de 150 milioane lire sterline (170 milioane euro) pentru transferul mijlocaşului Hazard.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018  Potrivit cotidianului Daily Mail, oficialii lui Real sunt în căutarea unui nou superstar după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino şi consideră că Hazard, căpitanul selecţionatei Belgiei la Cupa Mondială 2018, este cel mai potrivit să-l înlocuiască pe portughez pe Santiago Bernabeu.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018  În condiţiile în care transferurile brazilianului Neymar sau francezului Kylian Mbappe sunt aproape imposibile, ţinând cont că responsabilii lui Paris Saint-Germain nu par deloc dispuşi să renunţe la cele două vedete, Hazard a devenit obiectivul prioritar al madrilenilor pentru acest mercato estival.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018  Playmaker-ul belgian şi-a exprimat dorinţa unei mutări în capitala Spaniei într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe chiar în timpul Mondialului din Rusia.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018  ''Real Madrid mă poate interesa, toată lumea ştie. Dacă cei de acolo vor să mă cumpere, ştiu ceea ce trebuie să facă", a declarat el. "Real Madrid face pe oricine să viseze, cu Zidane sau fără el", a spus Hazard cu altă ocazie.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018  Eden Hazard mai are doi ani de contract cu Chelsea, însă oficialii clubului londonez speră să-l convingă să semneze un nou acord, propunându-i un salariu de 300.000 de lire sterline pe săptămână (17,6 milioane euro pe an).

×
Parteneri
Elena Mateescu, şefa ANM, anunță ploi însemnate și frig, în mare parte din țară
x close