Antena 3 CNN Actualitate Actrița Carmen Tănase, afirmație șocantă: Nu l-am iertat! Mi-a furat 26 de ani din viață

Actrița Carmen Tănase, afirmație șocantă: Nu l-am iertat! Mi-a furat 26 de ani din viață

Actrița Carmen Tănase, afirmație șocantă: Nu l-am iertat! Mi-a furat 26 de ani din viață
05 Mar 2016   •   23:36

Actrița Carmen Tănase a afirmat, la ”Dincolo de știri”, de la Antena 3, că nu l-a iertat nici până astăzi pe Ion Iliescu care a interzis în mai multe rânduri intrarea Regelui Mihai în ţară.

”Nu l-am iertat pe Iliescu. Mie mi-a furat 26 de ani din viață. Viața mea este furată. Altfel ar fi arătat viața mea, a noastră, dacă acum 26 de ani regelui i s-ar fi permis să vină în România”, a spus Carmen Tănase, la Antena 3.

De la abdicarea forțată din 1947 și până în anul 1992, Regele Mihai nu a avut voie sa pună piciorul pe teritoriul României.

Mașina familiei regale, întoarsă din drum

În 1990, când a încercat să vină în țară pentru prima dată, clasa politică nou-instalată la Bucureşti l-a perceput ca pe o amenințare uriașă.

În drum spre Curtea de Argeş, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, maşina în care se afla familia regală este oprită de poliţie şi întoarsă din drum.

Regele Mihai se retrage din viaţa publică

Regele Mihai a decis să se retragă din viaţa publică, după ce a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazat şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, Casa Regală urmând să fie reprezentată în toate acţiunile publice de către fiica sa Margareta.

Informațiile au fost transmise de Andrew Popper, şeful Casei Majestăţii Sale Regele, după a cincea sesiune a Consiliului Regal, desfăşurat în 1-2 martie, în Elveţia. Acesta a precizat că Regele Mihai a fost supus recent unei intervenţii chirurgicale.

Regele Mihai are 94 de ani și este singurul lider de stat în viață din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

×
Subiecte în articol: carmen tanase Regele Mihai I Ion Iliescu
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close