Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu și reclama la videochat: ”Nu știam că a mers atât de departe”

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu și reclama la videochat: ”Nu știam că a mers atât de departe”

Designerul Cătălin Botezatu a vorbit în exclusivitate pentru ShowBlitz despre valoarea contractelor de imagine pe care le semnează, dar și pentru ce sumă ar accepta o posibilă ofertă de promovare a unui videochat.

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu și reclama la videochat: ”Nu știam că a mers atât de departe”
Sursa foto: Facebook/Cătălin Botezatu
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2021   •   09:49

Întrebat dacă suma de 100.000 de euro, pe care Bianca Drăgușanu se vehiculează că a acceptat-o pentru a fi imaginea unui studio de videochat, este suficientă pentru un astfel de contract, Cătălin Botezatu a comentat:

„Bianca este asumată. Așa am crescut-o, dar nu știam că a mers atât de departe. (...) Nu cred. Dar dacă a obținut acești bani, bravo ei.”

Cătălin Botezatu a precizat condițiile în care ar accepta să fie imaginea unui studio de videochat și suma pentru care ar face asta:

„Poate că de la un milion, două de euro în sus aș fi imaginea unui studio de videochat, promovând acel studio fără corpul meu sau nuditate, deci fără conotații sexuale sau vulgare. (...) Prețurile mele sunt niște prețuri decente.”

Contractele de imagine ale lui Cătălin Botezatu ”înseamnă foarte mulți bani”, a precizat designerul:

„Contractele de imagine înseamnă bani foarte mulți, de aceea sunt foarte selectiv, dar, la polul celălalt, îmi ajut prietenii, dacă au nevoie să promoveze ceva, o prăjitură, un cozonac, o cofetărie oarecare, nu le iau bani pentru aceste postări. Un contract de imagine înseamnă foarte mult la Cătălin Botezatu.”
 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close