Antena 3 CNN Actualitate Surse: Cătălin Predoiu l-a demis pe rectorul Academiei de Poliţie, după scandalul toxiinfecțiilor alimentare

Surse: Cătălin Predoiu l-a demis pe rectorul Academiei de Poliţie, după scandalul toxiinfecțiilor alimentare

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a trimis Corpul de Control care a declanșat o anchetă de proporții în scandalul toxiinfecțiilor alimentare de la Academia de Poliție. Potrivit surselor Antena 3 CNN, rectorul Academiei a fost demis. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2023   •   17:32

Scandalul toxiinfecțiilor alimentare de la Academia de Poliție ia amploare, după ce zeci de studenți au ajuns la spital acuzând stări de vomă și dureri abdominale.

De vină ar fi mâncarea pe care au primit-o la cele două mese, de prânz și de seară, în care, potrivit imaginilor, s-au găsit viermi, iar carnea ar fi fost vizibil alterată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a demarat o anchetă în acest sens și a trimis Corpul de Control să facă verificări. În acest context, potrivit surselor Antena 3 CNN, rectorul Academiei de Poliţie ar fi fost demis.

Europol: "Mâncare similară cu ce se primea în lagărele de muncă"

Sindicatul Europol a sesizat autoritățile după ce, în mâncarea oferită studenților de la Academia de Poliție, s-au găsit viermi, iar carnea oferită acestora ar fi fost alterată.

Europol reclamă ”bătaia de joc” la care sunt supuși studenții de la Academia de Poliție, la doar două zile după ce zeci dintre aceștia au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară.”Umilință, bătaie de joc, căprărie și mâncare similară cu ce se primea în lagărele de muncă din perioada comunistă.

După două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție.

Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării”, scrie sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

În postare, Europol acuză faptul că nimeni din conducerea Ministerului de Interne nu a luat atitudine față de "umilința și bătaia de joc la adresa studenților".

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close