x close

Fii alături de noi!

Caz halucinant. Cătușe predate la Antena 3 după un scandal cu mascați

de D.G.   •   13 Mar 2016   •   13:44
 Caz halucinant. Cătușe predate la Antena 3 după un scandal cu mascați 817
foto: pixabay.com

UPDATE:

Din informații obținute pe surse rezultă că cel care a pierdut cătușele aduse la Antena 3 este un jandarm. Acesta le-ar fi pierdut în timp ce alerga după un sătean implicat în scandal.

Potrivit reporterului Antena 3 Daniel Călin, polițiștii au amendat duminică cinci persoane care au luat parte la această altercație, valoarea amenzilor ridicându-se la 18.500 de lei.

---------------------------------

Jurnaliștii Antena 3 aflați la muncă sâmbătă seara au avut parte de o livrare inedită: doi bărbați au venit la sediul televiziunilor Intact cu o pereche de cătușe.

Totul a început în comuna Frătești, județul Giurgiu. Sâmbătă seara, câțiva localnici nervoși că nu au fost lăsați să între într-un bar au provocat un scandal imens.

După ce cei doi polițiști din comună s-au declarat neputincioși, au chemat întăriri de la municipiu, în zonă ajungând și mascații.


La câteva ore distanță, doi dintre localnici s-au prezentat la sediul Antenei 3 cu o pereche de cătușe folosite de polițiști în vâltoarea evenimentelor de la Frătești, pe care oamenii legii, după spusele celor doi, le-au aruncat pur și simplu spre ei.

Mai multe detalii avem de la reporterul Antena 3 Daniel Călin:

poza

Actualitate

Weekend bulversant pentru bucureşteni. Traseele mai multor tramvaie se modifică

În vederea executării unor lucrări de reparaţie a căii de rulare de pe Bd. Basarabia, în zona intersecţiei cu Şos. Morarilor, în zilele de 2 și 3 iulie 2016, liniile din zonă vor funcţiona pe trasee modificate, anunţă RATB într-un comunicat.

01 Iul 2016  •  16:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Serghei Mizil, vedenii stranii cu nepotul mort în accident: "Vorbeam cu el”

Serghei Mizil este unul dintre personajele mondene mereu cu zâmbetul pe buze şi glumele fac parte din rutină. Totuşi, există ceva ce nu ştie multă lume: poate vorbi cu cei plecaţi dintre noi. Cora,...

01 Iul 2016  •  15:41

sati