Antena 3 CNN Actualitate Ce a păţit o turistă la Cascada Bigăr. E o lovitură dată turismului românesc

Ce a păţit o turistă la Cascada Bigăr. E o lovitură dată turismului românesc

Ce a păţit o turistă la Cascada Bigăr. E o lovitură dată turismului românesc
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Aug 2016   •   14:33

O femeie din Arad a căzut victimă hoților care pândesc la Cascada Bigar. Cât timp aceasta s-a dus să admire căderea de apă, hotii i-au deschis mașina cu o cheie care se potrivea și au luat tot ce au găsit, scriu jurnaliștii de la opiniatimișoarei.ro.

Aradeanca, în varsta de 44 de ani, a ramăs fără bani, telefon mobil și mai multe carduri, iar polițiștii au estimat prejudiciul la aproximativ 5.000 de lei.

Politistii au început imediat să-i caute pe hoti și au facut mai multe controale în Reșita. Astfel, la intrarea in oras, dinspre Anina, au oprit și o masina in care se aflau doi bărbați, unul din Timisoara și unul din Craiova.

„Cu ocazia controlului efectuat, politistii au gasit in autoturism mai multe bunuri, telefoane mobile, boxe audio, bijuterii din metal galben, mai multe chei auto dar si sume de bani, 10.800 de lei si 3.130 de euro”, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Cei doi sunt acum cercetati pentru furt calificat, iar politistii continua cercetarile, ca să vada dacă nu cumva aceștia sunt responsabili de mai multe furturi care au avut loc în zonă.

 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close