Antena 3 CNN Actualitate Ce înseamnă când visezi că eşti în biserică

Ce înseamnă când visezi că eşti în biserică

Ce înseamnă când visezi că eşti în biserică
Sursa foto: Foto: doxologia.ro
25 Sep 2017   •   19:54

Un vis în care apare o biserică poate reprezenta credinţa ta religioasă sau poate sugera că eşti în căutarea hranei spirituale. La fel de bine, poate simboliza ceva ce păstrezi sacru în suflet. În general, visele despre biserici sunt considerate pozitive, semnificând fericire, dar există şi excepţii, când ele denotă moarte.

Potrivit cancan.ro, când visezi că eşti în biserică, înseamnă că eşti în căutarea împlinirii spirituale. 
Mărimea şi arhitectura bisericii din vis sunt şi ele importante, susţin specialiştii în interpretarea viselor, deoarece denotă diferite sensuri legate de viaţa ta. Dacă atmosfera este una fericită, visul poate prevesti lucruri bune în viaţa reală.

Dacă, dimpotrivă, visezi că te afli într-o biserică întunecoasă şi neprimitoare semnificaţia ar fi că vei asista la moartea cuiva sau la o înmormântare în zilele care urmează. Un astfel de vis mai semnifică o schimbare emoţională bruscă.


Dacă visezi că te rogi în biserică înseamnă că vei primi ajutor şi îndrumare de la Dumnezeu în legătură cu problemele din viaţa reală. La fel, un astfel de vis înseamnă împlinirea dorinţelor. În cazul în care, de exemplu, visezi că biserica se năruie în faţa ochilor tăi, asta reflectă că vei deveni ateu în viaţa de zi cu zi

×
Subiecte în articol: vis biserica
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close