Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incredibile după scandalul dezinfectanților diluați: Faceți teste și pe medicamente! Sunt la fel! Mor oameni din cauza asta!

Dezvăluiri incredibile după scandalul dezinfectanților diluați: Faceți teste și pe medicamente! Sunt la fel! Mor oameni din cauza asta!

Dezvăluiri incredibile după scandalul dezinfectanților diluați: Faceți teste și pe medicamente! Sunt la fel! Mor oameni din cauza asta!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Mai 2016   •   20:20

Un nou scandal stă să izbucnească în Sănătate, după ce Guvernul a confirmat că substanțele dezinfectante sunt, într-adevăr, diluate.

Pe blogul jurnalistului Cătălin Tolontan apar mai multe declarații ale doctorului Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie.

"Sînt șocat. Mă simt batjocorit. Noi îi spălam pe copii din cap pînă în picioare cu aceste substanțe. Acum îmi dau seama. Mi-au pus alcool cu parfum în substanțe! Este incredibil! Și mă gîndesc la un singur lucru. Aș fi salvat mai mulți copii. Mult mai mulți! Nu-mi vine să cred. Acum înțeleg. Știți, la noi la ATI vin copii colonizați și cu două, trei bacterii. Am fost la analize cu ei în germania și mi-au spus că nu au văzut asemenea bacterii", a explicat doctorul.

"Faceți, vă rog, teste și la medicamente! Știu medicamente generice al căror import e protejat de politicieni care nu-și fac efectul. Deloc nu au efect! Sînt convins că vorbim despre același lucru! Mor oamenii din această cauză", a explicat Cîrstoveanu.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close