Antena 3 CNN Actualitate Citeşte un interviu CUTREMURĂTOR cu soţia lui Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, despre realitatea tragică a acestor zile

Citeşte un interviu CUTREMURĂTOR cu soţia lui Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, despre realitatea tragică a acestor zile

Citeşte un interviu CUTREMURĂTOR cu soţia lui Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, despre realitatea tragică a acestor zile
de O.P.    |    13 Feb 2012   •   06:10

Lumea artistică a rămas în doliu după moartea lui Emil Hossu. Soţia sa, actriţa Catrinel Dumitrescu a dezvăluit într-un interviu pentru Jurnalul Naţional ce s-a întâmplat în ultimele zile de viata ale actorului.  Emil Hossu rămâne în inimile iubitorilor de teatru o figură remarcabilă. Mulţi au fost miraţi să-l vadă însă în ultimele zile din viaţă la un miting politic al opoziţiei.

Victor Ciutacu: De ce s-a dus la mitingul USL?

Catrinel Dumitrescu: De revoltă. Să ştii că lui Milu nu-i plăcea să iasă-n faţă cu orice eveniment din viaţa lui. Înainte a tropăit prin Piaţa Universităţii. A ieşt şi cu sindicatele, am casa plină de şepci. asta era el! M-a sunat înainte de miting. „Intelectuala lu' tata, trebuie să zic şi eu câteva vorbe." Când a apărut cu tricolorul la rever, la mitingul USL, am înlemnit. Nu pentru bani ieşi în stradă, ci pentru demnitatea ta. N-am fost îngenuncheaţi în halul ăsta nici pe vremea lui Ceauşescu.

Catrinel Dumitrescu a vorbit şi despre ultimele clipe în care a murit Emil Hosu, chiar pe discursul preşedintelui.

Catrinel Dumitrescu: La fiecare găsea câte ceva bun. Unul singur n-a cauţionat, pe Băsescu. Era revoltat la maxim de personajul ăsta, nu numai că nu l-am votat niciodată, dar până la el n-am ştiut ce-i aia ură, nici faţă de Ceauşescu. Un prieten stabilit în străinătate mi-a trimis nişte mesaje de condoleanţe ale românilor de acolo. Ştii ce scria cineva? „În timp ce Băsescu vorbea, Milu murea."

Interviul cu Catrinel Dumitrescu poate fi citit integral în ediţia de luni a Jurnalului Naţional.



×
Subiecte în articol: emil hossu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close