Antena 3 CNN Actualitate Concert-eveniment cu Andrada Precup şi Adrian Petrache la Antena 3

Concert-eveniment cu Andrada Precup şi Adrian Petrache la Antena 3

În prima zi a anului 2021, în intervalul 21.00 - 23.00, Oana Zamfir a fost gazda unei ediţii eveniment la Antena 3 cu Andrada Precup, câştigătoarea ultimei ediţii X Factor, dar şi revelaţia concursului, Adrian Petrache. Primul lor concert a fost în exclusivitate la Antena 3. Planurile lor pentru 2021, la Antena 3.

Concert-eveniment cu Andrada Precup şi Adrian Petrache la Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Ian 2021   •   23:45

Adrian Petrache a cântat live alături de formația sa, prima lui piesă, în primă audiție la Antena 3. Solistul a venit la Ediția Specială cu formația sa, Gipsy Brothers. La chitara cânta chiar fratele solistului, Fabian.

Adrian Petrache - Prima piesă

Concertul din platoul Antena 3 a continuat cu interpretarea unei piese a lui Michael Jackson - The way you make me feel, artist pe care Adrian îl admiră foarte mult. Apoi cu o varianta reintrumentata a piesei "Puteri asupra mea" a cântărețului român Randi.

Selecția a fost diversă, cu hit-uri românești dar și internaționale, iar orchestrația a avut elemente originale la fiecare cover în parte:  "Don't let me down" - The Beatles, Noi ne potrivim - Connect-R, și melodia cântată de Adrian în finala X-Factor, celebra "Shape of my heart" a formației Sting.

Concert Adrian Petrache

Adrian Petrache a cântat la Antena 3 și piesa cu care a convins juriul X Factor sa-l trimită în finală. "Ochii mamei"

Adrian Petrache - Ochii mamei

Al doilea concert al serii a fost cel al câștigătoarei X Factor, Andrada Precup. Aceasta a cântat în deschidere chiar piesa cu care s-a prezentat la audițiile concursului pe care a ajuns sa-l câștige: "Proud Marry"

Andrada Precup - Proud Marry

Andrada a mai cântat și melodia Killing me Softly, pe care a interpretat-o și într-una din probele concursului X Factor. O altă melodie celebră pe care a ales-o Adrada, a fost "Fly me to the moon". Una dintre cele mai inedite intepretări ale serii a fost a piesei celor de la Ozone - Dragostea din tei, pe care Andrada a cântat-o într-o versiune lentă, complet diferită de cea originală cântată de formația din Republica Moldova.

Lie Ciocârlie și Think - Aretha Franklin sunt celelalte piese interpretate de câștigătoarea X factor, care a ales să încheie concertul cu o melodie "emblematică" , One moment in time - Whitney Huston

Concert Andrada Pricop

Andrada a cântat în Ediția Specială de la Antena 3, o melodie emoționantă pentru mama ei, care i-a fost alături pe drumul către o carieră în muzică. Melodia îi aparține chiar lui Ștefan Bănică, juratul X Factor care a susținut-o.

Andrada Precup a cântat la Antena 3 melodia lui Ștefan Bănică - Mama

Andrada Precup şi Adrian Petrache au adus pe scenă momente intense în finala X Factor 2020 din România.

Andrada Precup este "lecția de viață" pe care Ștefan Bănică a primit-o la X Factor 2020. Deși este nevăzătoare, tânăra de 16 ani a debordat de optimism pe parcursul întregului concurs, autodepășindu-se constant.

"Mă bucur tare mult pentru Andrada că este câștigătoarea X Factor 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decât un premiu. E o confirmare a faptului că se poate, indiferent de greutăți.

Performanța ei vocala, artistică și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!”, a spus mentorul său, Ștefan Bănică.

Adrian Petrache este nepotul lui Florin Salam și nu este pentru prima dată la un concurs de talente. Este singurul din familie care a reușit să termine 12 clase și să ia BAC-ul.

 

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close