Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Miss AI": Primul concurs de frumusețe din lume cu femei care nu există în realitate | Premii de mii de dolari pentru câștigătoare

"Miss AI": Primul concurs de frumusețe din lume cu femei care nu există în realitate | Premii de mii de dolari pentru câștigătoare

Un coșmar distopic sau viitorul concursurilor de frumusețe? Asta o pot hotărî doar internauții.

"Miss AI": Primul concurs de frumusețe din lume cu femei care nu există în realitate | Premii de mii de dolari pentru câștigătoare
Sursa foto: Instagram / Fanvue
de Georgiana Adam    |    29 Apr 2024   •   21:25

Primul concurs de frumusețe cu inteligență artificială din lume a fost lansat de Fanvue World AI Creator Awards (WAICAs), cu o serie de imagini generate de inteligența artificială și influenceri care concurează pentru o parte din suma de 20.000 de dolari (18.600 de euro).

Participantele la concursul Fanvue Miss AI vor fi jurizate pe trei categorii:

Aspectul lor: "aspectele clasice ale spectacolului, inclusiv frumusețea, echilibrul și răspunsurile lor unice la o serie de întrebări".

Utilizarea instrumentelor de inteligență artificială: "îndemânarea și implementarea instrumentelor de AI utilizate, inclusiv utilizarea promptelor și a detaliilor vizuale din jurul mâinilor și ochilor."

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini cu modelele create cu ajutorul AI:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Influența lor în social media: "pe baza numărului de implicare cu fanii, a ratei de creștere a audienței și a utilizării altor platforme, cum ar fi Instagram".

Participanții trebuie să își prezinte creațiile și să răspundă la o serie de întrebări, printre care se numără și "Care ar fi visul tău pentru a face lumea mai bună?", notează Euronews.

Concurentele de la concursul Fanvue Miss AI vor fi reduse la un top 10 înainte ca ultimele trei să fie anunțate în cadrul unei ceremonii de premiere online, luna viitoare. Câștigătoarea va pleca acasă cu 5.000 de dolari (4.600 de euro) în numerar și cu un "program de mentorat pentru creatori de imagini" în valoare de 3.000 de dolari (2.800 de euro).

Cofondatorul, Will Monanage, a declarat că speră ca acest concurs să devină "Oscarurile economiei creatorilor de inteligență artificială".

"Economia creatorilor este un loc extrem de interesant în acest moment și, cu ajutorul platformei noastre, a existat o creștere exponențială a creatorilor de inteligență artificială care au intrat în acest spațiu, și-au crescut bazele de fani și și-au monetizat conținutul", a adăugat Monanage.

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close