Antena 3 CNN Actualitate Corturile anticaniculă au fost montate în Capitală

Corturile anticaniculă au fost montate în Capitală

Corturile anticaniculă au fost montate în Capitală
01 Iul 2016   •   14:40

Mai multe corturi anticaniculă au fost montate, vineri, în Bucureşti în zonele intens circulate, fiind dotate cu aer condiţionat, apă potabilă şi medicamente.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vizitat, vineri, cortul anticaniculă amplasat la Universitate, în Piaţa 21 Decembrie 1989, pentru a verifica modul în care se intervine în sprijinul trecătorilor afectaţi de temperaturile ridicate.

"În acest moment sunt montate 15 astfel de corturi în Capitală în Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Victoriei, Piaţa Amzei, Obor, Dristor şi alte zone intens circulate. În acest weekend va fi foarte cald, mai ales în partea de prânz, de aceea am vrut să fim pregătiţi pentru această situaţie. Mai sunt încă 5 corturi care se montează astăzi şi care vor avea de asemenea toate cele necesare pentru a interveni în situaţia în care apare o persoană care a fost afectată de vremea caniculară sau are o stare de rău", a declarat primarul general Gabriela Firea.

Corturile sunt dotate cu aparate de aer condiţionat, apă potabilă, medicamente şi tensiometre. În sprijinul trecătorilor care sunt afectaţi de caniculă sunt pregătiţi să intervină voluntari de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov şi din secţia de medicină şcolară din cadrul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close