Antena 3 CNN Actualitate Cristina Groza, arhitect maestru Feng Shui: 2015 va fi un an mai flexibil decât anul care a trecut

Cristina Groza, arhitect maestru Feng Shui: 2015 va fi un an mai flexibil decât anul care a trecut

Cristina Groza, arhitect maestru Feng Shui: 2015 va fi un an mai flexibil decât anul care a trecut
Sursa foto: Foto: fengshui-bp.ro
31 Dec 2014   •   15:56

Cristina Groza, arhitect maestru Feng Shui, a vorbit în ediţia de miercuri a emisiunii "Esenţial" despre cum va fi pentru români Anul Caprei de Lemn care, potrivit horoscopului chinezesc, începe în 4 februarie 2015.

"Anul acesta, în 2015, şi noi ne vom descurca aşa, ca peştele prin apă. Va fi un an mai flexibil decât anul care a trecut. In 2015, oamenii vor fi mult mai relaxaţi ca de obicei. (...) Vom fi mai moderaţi, mai dispuşi să negociem, mai echilibraţi", a spus aceasta, la Antena 3.

Mare atenţie pentru cei născuţi în an de bou şi capră, a avertizat Cristina Groza. Pentru ei, 2015 va fi un an turbulent, în care li se va cere să îmbrăţişeze schimbarea care poate veni pe orice plan. Altfel, aşa cum se arată în zodiacul chinezesc, ei vor fi "ciocniţi".

Persoanele născute în an de bou sau capră ar trebui să poarte tot timpul anului un pandantiv cu un caluţ, a recomandat Cristina Groza.

Maeştrii Feng Shui aduc însă veşti deosebit de bune celor născuţi în an de cal, porc sau iepure. Mai multe detalii, aici.



×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close