Antena 3 CNN Actualitate Cultură Premierele toamnei la Nottara

Premierele toamnei la Nottara

Premierele toamnei la Nottara
04 Sep 2017   •   11:05

Gata vacanța! La Teatrul Nottara a început stagiunea. Spectatorii vor avea parte de o toamnă a premierelor, 8 la număr! Prima piesă a stagiunii, programată mâine, 5 septembrie, este „CĂLĂTORIA”, un spectacol inedit care se joacă într-un autobuz supraetajat, identic cu cele care circulă pe străzile Londrei. Reprezentaţia începe la Institutul Balassi, Institutul maghiar din București.

Tot în septembrie are loc premiera spectacolului "D-ale carnavalului", în montarea lui Claudiu Goga, care își invită actorii și spectatorii să recreeze, cu un suflu modern, deopotrivă, vremurile lui Caragiale, vorbindu-ne cu înțelesuri moderne.

“Totul e relativ”, spune pe 16 septembrie, britanicul Alan Ayckbourn, prin glasul “coral” al actorilor ”dirijaţi” de Felix Alexa. O comedie cu încurcături de situație, de limbaj, la finalul căreia câteva întrebări ne rămân agățate în minte: este dragostea sinceră, cât suntem dispuși să mințim într-un cuplu, cât este adevăr și cât este amăgire într-o iubire?

Pe 17 septembrie spectatorii sunt invitați la “Matrimoniale” , în regia Dianei Lupescu. O poveste despre cunoaştere, despre putere şi despre valorile care nu pot fi cumpărate. Lista completă a reprezentațiilor o găsiți pe www.nottara.ro

Noile premiere ale stagiunii Teatrului Nottara pregãtesc marea întâlnire internaţionalã, care este Festivalul Fest(in) pe Bulevard, ce se va desfãşura în perioada 7 -18 octombrie. Festivalul abordeazã cu curaj tema crizelor. De tot felul! Dar mai ales pe cea a insecuritãţii adolescentine. Detalii gãsiţi pe site-uI: festinpebulevard.ro

×
Subiecte în articol: teatru Teatrul Nottara
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close