Antena 3 CNN Actualitate Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Motivul pentru care a fost transferat la București

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Motivul pentru care a fost transferat la București

Antena 3 CNN a obținut în exclusivitate informații despre starea de sănătate a marelui actor, Florin Piersic.

de Laura Dinu    |    08 Mai 2024   •   11:50

Update 11:50. Surse medicale au declarat pentru Antena 3 CNN că, la această oră, Florin Piersic trece prin mai multe investigații, inclusiv investigații imagistice.

Update 09:40. Potrivit unor surse medicale, Florin Piersic va fi nevoit să mai stea internat la Institutul Matei Balș, până când va fi eliminată complet infecția de la genunchi. Aici, marele actor va primi un tratament țintit după ce va trece printr-o evaluare clinică și biologică. În această dimineață, Florin Piersic va fi evaluat de o echipă formată din mai mulți specialiști. Starea lui este, în acest moment, staționară. 

Seara trecută, Florin Piersic a fost transferat de la Institutul Inimii, din Cluj Napoca, la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD.

Potrivit medicilor, starea marelui actor este stabilă în acest moment. 

Decizia ca Florin Piersic să fie mutat de la Cluj Napoca la București a fost luată de actor, împreună cu familia sa, pentru a continua tratamentul cu antibiotice, și pentru ca infecția de la genunchi să fie tratată de același medic care s-a ocupat în trecut de această problemă. 

”D-nul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș". Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp”, transmiteau medicii bucureșteni seara trecută. 

Reamintim faptul că marelui actor i s-a făcut rău la începutul acestei săptămâni, pe scenă, la finalul unui spectacol.

A fost dus de urgență la spital, iar acolo a fost diagnosticat cu o infecție la unul dintre genunchi.

Medicii de la spitalul din Cluj au decis să îl transfere la Institutul Inimii, pe secția de Terapie Intensivă, având în vedere faptul că infecția de la genunchi s-a extins, ajungând până la nivelul stimulatorului cardiac pe care marele actor îl are de câțiva ani. 

 

×
Subiecte în articol: Florin Piersic
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close