Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș se dezice de abuzul ANAF împotriva Antena 3. Reacția celor mai importante publicații din lume

Dacian Cioloș se dezice de abuzul ANAF împotriva Antena 3. Reacția celor mai importante publicații din lume

Dacian Cioloș se dezice de abuzul ANAF împotriva Antena 3. Reacția celor mai importante publicații din lume
de S.T.    |    18 Feb 2016   •   08:57

Pe prima pagina a presei internaţionale s-a scris despre declaraţiile din Senat ale premierului României, Dacian Cioloş.

Publicaţii importante precum New York Times şi mai multe posturi străine de ştiri au tratat acest subiect, inclusiv prima declaraţie a preşedintelui Klaus Iohannis în cazul Antena 3.



Într-un articol preluat de mai multe publicaţii şi posturi de ştiri internaţionale, jurnaliştii Associated Press au scris că premierul Dacian Cioloş a apărat legitimitatea ordinului de evacuare emis de ANAF, dar a admis că perioada de cinci zile acordată pentru evacuarea sediilor este prea scurtă.



Ştirea a fost preluată şi de presa din Statele Unite.

Încă din titlul articolului, cei de la New York Times, dar şi posturile americane Fox News, abc News şi CNBC News au detaliat atitudinea premierului român în faţa abuzului la care este supusă Antena 3.






Ecourile situaţiei fără precedent în care se află cele cinci televiziuni ale trustului Intact au ajuns până pe continentul australian.

Australia News a menţionat declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis în legătură cu intervenţia brutală a inspectorilor fiscului.

Şi tabloidul britanic Daily Mail a scris că premierul român Dacian Cioloş a declarat că autorităţile financiare ale statului sunt autonome şi nu are nicio putere să le spună ce să facă.



×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close