Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu: "Aflu cu stupefacţie că sunt inclus într-un raport al unui ONG din Ucraina, ca fiind spijinitor al Federaţiei Ruse. Nimic mai fals!"

Dan Voiculescu: "Aflu cu stupefacţie că sunt inclus într-un raport al unui ONG din Ucraina, ca fiind spijinitor al Federaţiei Ruse. Nimic mai fals!"

Profesorul Dan Voiculescu a anunţat, astăzi, că includerea sa într-un raport al unui ONG din Ucraina privind persoane care sprijină Federaţia Rusă reprezintă o informaţie falsă.

Dan Voiculescu: "Aflu cu stupefacţie că sunt inclus într-un raport al unui ONG din Ucraina, ca fiind spijinitor al Federaţiei Ruse. Nimic mai fals!"
Sursa foto: danvoiculescu.net
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Sep 2023   •   15:26

"Aflu cu stupefacţie că sunt inclus într-un raport al unui ONG din Ucraina, ca fiind spijinitor al Federaţiei Ruse. Nimic mai fals!

Am fondat un post de televiziune de ştiri care este cel mai pro-american, pro-NATO din România, fapt susţinut de parteneriatul cu CNN, activitatea sa şi evenimentele organizate de-a lungul acestor ani.

Pe lângă continua informare corectă care a arătat crimele săvârşite de Federaţia Rusă în acest război nedrept şi neprovocat de Guvernul de la Kiev, postul de televiziune Antena 3 CNN a construit un sat al speranţei la graniţa cu Ucraina pentru toţi refugiaţii care aveau nevoie de adăpost. Susţinerea mea pentru drama poporului ucrainean este fără rezerve, iar oricine afirmă opusul minte şi manipulează pentru motive pe care nu le cunosc.

Sunt un susţinător fără rezerve al parteneriatului României cu Statele Unite şi cred că aderarea noastră la NATO este una dintre deciziile primordiale ale ultimilor 30 de ani", a declarat profesorul Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close