Antena 3 CNN Actualitate Daniel Borgovan, fostul campion la box care a fost bătut cu bestialitate de doi indivizi, s-a trezit din comă

Daniel Borgovan, fostul campion la box care a fost bătut cu bestialitate de doi indivizi, s-a trezit din comă

Daniel Borgovan, fostul campion la box care a fost bătut cu bestialitate de doi frați, după o ceartă cu iubita, s-a trezit din comă.

Daniel Borgovan, fostul campion la box care a fost bătut cu bestialitate de doi indivizi, s-a trezit din comă
Sursa foto: Facebook/ Dani Borgovan
de Roxana Mihăiescu    |    07 Noi 2023   •   18:24

Incidentul a avut loc pe data de 20 octombrie, atunci când Daniel Borgovan, campion național la box și multiplu medaliat la campionate de profil, a avut o ceartă cu iubita în apartamentul din Bistrița. La un moment dat, de frică, femeia a cerut ajutorul unui prieten. La scurt timp au ajuns doi bărbați la locuința celor doi, apoi scandalul s-a mutat în casa scării.

După multe îmbrânceli și lovituri, tânărul a căzut pe scări și s-a rostogolit de la etajul patru până la etajul trei.

Tânărul în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii au fost rezervați cu privire la starea de sănătate a acestuia.

Citește și: Doi fraţi, reţinuţi în cazul lui Daniel Borgovan, campionul român la box bătut până a intrat în comă

Acum, la mai bine de două săptămâni distanță, Daniel s-a trezit din comă și și-a recunoscut antrenorul, pe care l-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze.

După incident, două persoane au fost reţinute, după percheziţiile făcute de poliţişti acasă la suspecţii care l-ar fi bătut pe Daniel Borgovan.

Oamenii legii au descins la locuinţele lor, iar după audieri, cele două persoane reţinute în vârstă de 33 şi 28 de ani au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: campion la box Daniel Borgovan coma
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close