Antena 3 CNN Actualitate "Ne va lipsi tuturor" | El este Denis, băiatul care a murit la doar 21 ani, în Vinerea Mare, după accidentul teribil din Hunedoara

"Ne va lipsi tuturor" | El este Denis, băiatul care a murit la doar 21 ani, în Vinerea Mare, după accidentul teribil din Hunedoara

Denis, în vârstă de 21 de ani, a murit în Vinerea Mare după ce prietenul lui, în vârstă de 23 de ani, s-a urcat beat la volan și a pierdut controlul mașinii în care se afla tânărul.

"Ne va lipsi tuturor" | El este Denis, băiatul care a murit la doar 21 ani, în Vinerea Mare, după accidentul teribil din Hunedoara
Sursa foto: Facebook| Denis Drîndă
de Ioana Mircea    |    03 Mai 2024   •   22:53

Un tânăr de 21 de ani a murit şi alte patru persoane au fost rănite, între care un adolescent de 16 ani, într-un accident rutier produs în judeţul Hunedoara, în Vinerea Mare.

Șoferul în vârstă de 23 de ani s-a urcat beat la volan, aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul decedat, Denis Drîndă, era fotbalist la CSO Retezatul Hațeg.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Denis.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Cu mare durere în suflet, ne luăm rămas bun de la Denis Drîndă, un tânăr fotbalist legitimat la CSO Retezatul Hațeg, care a decedat în după-amiaza zilei de astăzi într-un accident rutier la Crăciunești, comuna Băița. Tragedia a zguduit comunitatea locală și întreaga familie sportivă care l-a cunoscut pe Denis.

Familia, prietenii și colegii de la CSO Retezatul Hațeg sunt în doliu și transmit sincere condoleanțe. Reprezentanții clubului au declarat: Denis a fost un jucător pasionat, un coleg minunat și un tânăr cu un viitor strălucit. Ne va lipsi tuturor.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate și celor apropiați în aceste momente grele", a transmis clubul CSO Retezatul Hațeg.

×
Subiecte în articol: accident Hunedoara
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close