Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri-bombă: Afaceri neștiute din imperiul lui Condrea și cât a câștigat el în 15 ani de activitate

Dezvăluiri-bombă: Afaceri neștiute din imperiul lui Condrea și cât a câștigat el în 15 ani de activitate

Dezvăluiri-bombă: Afaceri neștiute din imperiul lui Condrea și cât a câștigat el în 15 ani de activitate
de M.Z.    |    14 Iun 2016   •   00:57

A înregistrat un profit cu multe zerouri, are zeci de milioane puse la adăpost prin off-shore-uri și multe voci spun că ar deține imobile și în străinătate. 

Este vorba despre Dan Condrea, fostul patron al Hexi Pharma, care nu era implicat numai în afaceri din domeniul medical, potrivit unei anchete difuzate luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Dan Condrea a făcut o mică avere și din deszăpeziri, iar toate contractele au fost date prin încredințare directă, pentru a nu apărea complicații. Astfel, în conturile lui intrau milioane bune de euro și din allte afaceri, în afară de cele cu Hexi Pharma.

În afacerile necunoscute până acum, treaba - respectiv curățenia și deszăpezirea - era făcută de persoane cu diverse dizabilități, angajate de Condrea.

Și nu este singura afacere. Dan Condrea mai intrase și în zona seviciilor de arhivare, domeniu în care multe spitale au apelat, din nou, la el.

Potrivit calculelor prezentate la Antena 3, în 15 ani de activitate, Dan Condrea ar fi câștigat un miliard de euro.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close