Antena 3 CNN Actualitate A murit patronul Hexi Pharma. Dan Condrea şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier

A murit patronul Hexi Pharma. Dan Condrea şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier

A murit patronul Hexi Pharma. Dan Condrea şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier
de S.T.    |    22 Mai 2016   •   20:59

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Patronul Hexi Pharma se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Directorul SABIF, Alis Grasu, a afirmat, pentru AGERPRES, că în jurul orei 18,58 a fost înregistrat un apel privind un accident rutier grav în comuna Corbeanca.

''Am primit un apel în jurul orei 18,58, în urma unui accident foarte grav în comuna Corbeanca. În maşină se afla un bărbat, singur, în jur de 40 de ani. Echipajul SABIF a ajuns în 10 minute. Bărbatul prezenta leziuni extrem de grave. La scurt timp a ajuns la faţa locului şi o altă maşina de tip C. S-au făcut manevre salvatoare de viaţă, dar, din păcate, leziunile foarte grave erau incompatibile cu viaţa'', a precizat Alis Grasu.

Poliția: Luăm în calcul sinuciderea

Un martor în cazul accidentului în care ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost audiat duminică de poliţişti, urmând ca în cursul serii să fie audiată încă o persoană, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov, scrie agerpres.ro.

Potrivit acesteia, maşina implicată în accident a fost sigilată şi urmează să fie supusă unei expertize. Ea a susţinut că accidentul s-a produs pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, iar pe şosea oamenii legii nu au găsit urme de frânare.

''Luăm în calcul orice ipoteză. Autoturismul a fost sigilat. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, conform documentelor găsite în afara autoturismului. Nu putem confirma identitatea acestuia, urmează proba ADN. Şoferul era decedat când au ajuns poliţiştii la faţa locului. O femeie a venit pentru a-l identifica. Există doi martori, un biciclist şi un şofer care a fost depăşit de victimă. A fost audiată o persoană, urmează cealaltă persoană. Evenimentul a fost sesizat la 18,47. S-a efectuat cercetarea la faţa locului. Expertiza auto urmează să stabilească viteza cu care rula şi alte detalii care ar putea duce la cauza accidentului. Luăm în calcul şi varianta sinuciderii'', a adăugat oficialul IPJ Ilfov.

PRIMELE IMAGINI de la fața locului

Dan Antonescu, criminalist: Sunt luate în calcul toate variantele posibile

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit pe loc într-un accident rutier. Ce spun anchetatorii

Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Moarte suspectă a patronului Hexi Pharma. Ambulanță: Am găsit mașina făcută bucăți. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis

Actele găsite în autoturism aparţin lui Dan Condrea. La faţa locului a fost chemată soţia bărbatului care l-ar fi recunoscut după haine.

Soția patronului Hexi Pharma, pusă în faţa celei mai grele încercări: l-a identificat pe Dan Condrea după haine, chipul era desfigurat

După ce se va încheia cercetarea la faţa locului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea.

Titi Aur: Acela este un loc „perfect” pentru sinucidere

Cine a fost Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Era un om bogat și foarte influent

Citește și:

Ce scria Dan Condrea în unul dintre ultimele sms-uri ale sale: „Stați liniștiți că nu o să mai lucrez în domeniu!”

Dezvăluiri în cazul morții lui Dan Condrea. Ce a declarat portarul ansamblului rezidențial în care locuia

Dan Condrea, sinucidere sau accident? Patronul Hexi Pharma ar fi aflat că luni urma să fie reţinut

Parchetul preia ancheta

Parchetul General va prelua, luni dimineaţă, ancheta privind accidentul rutier în care şi-ar fi pierdut viaţa patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a efectuat, duminică seara, cercetarea la faţa locului, iar anchetatorii au ridicat probe.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close