Antena 3 CNN Actualitate Rudele pacienților pe care s-au făcut testări ilegale de medicamente fac dezvăluiri cutremurătoare

Rudele pacienților pe care s-au făcut testări ilegale de medicamente fac dezvăluiri cutremurătoare

Rudele pacienților pe care s-au făcut testări ilegale de medicamente fac dezvăluiri cutremurătoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
02 Iun 2016   •   14:47

Aproximativ 60 de pacienţi, precum şi aparţinătorii acestora au fost audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad de mai mulţi procurori veniţi de la Bucureşti, în dosarul testărilor ilegale de medicamente, scrie aradon.ro.

Declaraţiile rudelor pacienţilor sunt şocante: niciunul nu a semnat pentru schimbarea tratamentelor!

Rudele au precizat că, după ce s-a descoperit că medicul psihiatru făcea experimente pe pacienţii internaţi, sunt explicabile schimbările grave în comportament ale celor pe care îi iubesc. ”L-am internat ca să se facă bine…”, a spus unul dintre aparţinătorii care a aflat că, de fapt, medicul Delia Podea i-ar fi dat medicamente experimentale.

Şi mai uimitor este faptul că niciun aparţinător nu a fost înştiinţat despre schimbarea aşa-zisului tratament şi nici nu au semnat vreun act în acest sens.

Una dintre cele mai şocante şi triste mărturii sunt cele ale unei fete a cărei mamă suferă de schizofrenie.

Timp de două luni, femeia a fost internată la Secţia de Psihiatrie. În acest timp, fata şi-a văzut mama schimbându-se. Din rău înspre mai rău.

Delia Marina Podea, şefa Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, a fost arestată pentru 30 de zile în dosarul testărilor ilegale de medicamente.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close