Antena 3 CNN Actualitate Dinu Pescariu: „Au fost fabricate mai multe minciuni în jurul Microsoft pentru a îngropa dosarul EADS"-VIDEO

Dinu Pescariu: „Au fost fabricate mai multe minciuni în jurul Microsoft pentru a îngropa dosarul EADS"-VIDEO

Dinu Pescariu: „Au fost fabricate mai multe minciuni în jurul Microsoft pentru a îngropa dosarul EADS"-VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
12 Oct 2017   •   14:15

Dinu Pescariu este convins că dosarul Microsoft a avut un rol important în îngroparea unei alte anchete. Cea din cazul EADS.

În acest context, Pescariu, spune că au fost fabricate multe minciuni în jurul Microsoft pentru a ţine departe atenţia de la numele grele care ar fi implicate în dosarul EADS. 

„Mă gândesc şi eu că una dintre motivaţiile pentru care s-a fabulat şi s-a fabricat atât de multă minciună în jurul Microsoft a fost ca să se îngroape acest dosar EADS. Nu am date. Dar în momentul în care .. Nu am date concrete. Sunt alte locuri în care am date concrete.Aici, un jurnalist de investigaţii poate să meargă să  vadă dacă nu cumva, capătul firului sun nume grele. Şi, atunci, decât să ajungem acolo, mai bine umflă şi minţim. Şi fabulăm cu doarul Microsoft şi fabulăm şi minţim cu prejudicii de sute milioane şi demonizăm turnătorii de serviciu, Florică şi Pescariu. Mai condimentăm cu unul şi cu altul ca lumea să uite de doarul EADS”. 

Totodată, Pescariu promite să vină cu mai multe dezvăluiri în perioada următoare.

„Vă aşteptaţi să mai apară un alt dosar?
 Deja nu mă mai interesează când am văzut cât de uşor se poate fabrica un dosar. Mai veţi răbdare că o să vi le spune pe toate”, a mai spus Pescariu.

 

 

 

×
Subiecte în articol: microsoft minciuni EADS dinu pescariu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close