x close

Fii alături de noi!

Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT: De milionul de euro de la FRF nu m-a întrebat nimeni

de G.S.   •   24 Feb 2016   •   10:30
Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT: De milionul de euro de la FRF nu m-a întrebat nimeni 416
Foto: Agerpres
UPDATE 10.30Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a spus miercuri, la ieșirea de la DIICOT, unde a fost audiat în calitate de martor, că nu a fost întrebat nimic despre milionul de euro dispărut de la FRF, caz în urmă căruia s-a început o anchetă.

”Ce m-au întrebat domnii procurori, am jurat că spun adevărul și am spus adevărul. Nici nu puteam să mint, că eu uit. (...) Nu m-au întebat de milion, ci de baza de la Buftea, de la Mogoșoaia și de Ligă. Nimic altceva nu m-a întrebat”, a spus Dumitru Dragomir, miercuri, după audieri.
 
Totodată, Dragomir a comentat că, orice faci bine în România, cineva te reclamă.
 
”Dacă nu era Mircea Sandu, nu se făceau cele două baze (sportive - n.r.), că el acea putere, dar orice faci bine în România, trebuie să te reclame cineva”, a adăugat Dumitru Dragomir.
 
Întrebat de presă dacă va mai veni la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Dragomir a răspuns:
 
”Aici, știi vreodată când vii și când pleci? Știi când te cheamă, pleci dacă te mai lasă”, a spune Mitică Dragomir.
 
________________________________

Știrea inițială 09.00


Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este audiat la această oră de procurorii DIICOT, în dosarul legat de deturnarea unor bani primiți de FRF de la FIFA.

Dumitru Dragomir este audiat în calitate de martor
într-un dosar în care sunt investigate infracţiuni de delapidare şi spălare de bani.

Întrebat de jurnaliști dacă au fost cumva umflate costurile de construcție pentru baza de la Buftea, Dragomir a răspuns că nu are de unde să știe.


“Vicepreședintele FRF era onorific. Era la Ligă președinte. Nu e nimeni vinovat, stați să vedem despre ce este vorbă. De unde să știu eu? A fost o comisie de cenzori, o comisie de investiții, ce treabă au membrii comitetului executiv? Nu știu nimic, de unde să știu eu? Nu știu nimic de baza de la Buftea, nu ascund nimic, știți că am o gură bogată și spun când e de spus și nici nu știu să ascund ceva."

Punctul central al investigaţiilor din dosarul deschis de procurorii DIICOT este reprezentat de costurile de construire a bazei de pregătire a Federaţiei Române de Fotbal, situată la Buftea.


poza

Actualitate

Loteria vieții în spitale. Este criză de sânge în spitalele din România

Este criză de sânge în spitalele din România. Potrivit datelor Institutului Naţional de Transfuzii, în toată ţara se donează în fiecare zi aproximativ 1.500 de pungi de...

27 Iun 2016  •  10:23

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi la confort pentru o expediţie la care visa de ani buni: un pelerinaj pe El Camino, un drum de aproape 1.000 km, pe care l-a străbătut pe jos şi care i-a pus la...

26 Iun 2016  •  23:10

sati