Antena 3 CNN Actualitate Fată de 12 ani, rănită după ce s-a urcat pe o masă de ping-pong care s-a rupt, într-un parc din Sectorul 4

Fată de 12 ani, rănită după ce s-a urcat pe o masă de ping-pong care s-a rupt, într-un parc din Sectorul 4

O fată de 12 ani a fost rănită, miercuri, după ce s-ar fi urcat pe o masă de ping-pong, dintr-un parc din Sectorul 4 din București, care s-a rupt.

Fată de 12 ani, rănită după ce s-a urcat pe o masă de ping-pong care s-a rupt, într-un parc din Sectorul 4
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Aug 2023   •   22:29

Fata a fost rănită, după ce masa de tenis s-a rupt și i-a căzut pe picior. Copila va fi transportată la Spitalul ”Marie Curie”. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat,

”În cursul acestei zile, în jurul orei 20.05, DGPMB - Secția 16 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în parcul situat pe str. Costila nr. 10, sector 4, unei minore i-ar fi căzut o masă de tenis pe picior, provocându-i leziuni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului s-au deplasat agenți de siguranță publică, stabilind faptul că minora, în vârstă de 12 ani, s-ar fi urcat pe masa de ping-pong în cauză, care s-a rupt, lovind-o la piciorul drept.

Aceasta urmează să fie transportată la spitalul Marie Curie, pentru îngrijiri medicale.

Cazul va fi preluat de Biroul Investigații Criminale din cadrul Secției 16, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, transmite Poliția Capitalei.

×
Subiecte în articol: București sector 4 parc fata rănită
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close