Antena 3 CNN Actualitate Primul festival de rock creştin din România, pe Cluj Arena. Shelly, speaker la eveniment | "Nu se consumă alcool şi tutun"

Primul festival de rock creştin din România, pe Cluj Arena. Shelly, speaker la eveniment | "Nu se consumă alcool şi tutun"

Heartbeats Festival este primul festival de muzică Christian Pop-Rock din România. Peste 15.000 de participanți din țară, dar și din Europa sunt aşteptaţi pe Cluj Arena în perioada 15-16 iulie.

Primul festival de rock creştin din România, pe Cluj Arena. Shelly, speaker la eveniment | "Nu se consumă alcool şi tutun"
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2022   •   11:50

În cele două zile de festival, de pe Cluj Arena, vor urca zece formații din țară și din străinătate, printre care Jeremy Camp (SUA), Planet Shakers (Australia), Austin French (SUA), 4UBAND (Ucraina), Tabăra 477 (Ro), Sanctus Pro Deo (Ro) și mulţi alții.

Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului vor mai fi prezenţi şi speakeri precum Nick Hall și John Maxwell, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști internaționali în leadership.

La Heartbeats Festival va participa și vlogger-ul Shelly, în calitate de speaker, despre care organizatorii au spus că voia "să experimenteze un astfel de eveniment”: "Selly a acceptat să vină la eveniment. El a spus că vrea să experimenteze un astfel de eveniment.", a spus Lucian Mustață, organizatorul festivalului de rock creştin.

Organizatorul Heartbeats Festival, spune că acest festival este primul eveniment de muzică christian pop-rock din România, o muzică inspirată de valorile creștine, un proiect cultural inedit și nou pentru România.

Primul festival de rock creştin din România. Fără tutun şi alcool

Cei care vor participa la eveniment nu vor avea voie să fumeze sau să consume alcool.: "Este un eveniment unde nu se consumă alcool și tutun, un eveniment de la care oamenii pleacă cu un mesaj constructiv pentru viețile lor. Este dedicat în special tinerilor”, a spus Mustață.

"Ne dorim ca aceștia să vadă valori creștine fresh și relevante pentru această generație. Este un eveniment ecumenic, interconfesional și nu face parte din nicio religie. Valorile creștine sunt actuale și foarte bune și acum, de aici a plecat motivația noastră”, a mai precizat organizatorul, potrvit Cluj24.

O parte din profit, către refugiații din Ucraina

În fiecare an, festivalul "susține o cauză caritabilă, prin direcționarea a o parte din profiturile obținute în urma evenimentului", iar în acest an, jumătate dintre bani vor ajunge la refugiații ucraineni, iar cealaltă jumătate la Fundația World Vision România.

×
Subiecte în articol: cluj arena Shelly festival
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close