Antena 3 CNN Actualitate Agent de la Poliția Locală, la un pas de a fi linșat după ce a lovit cu mașina o fetiță de trei ani

Agent de la Poliția Locală, la un pas de a fi linșat după ce a lovit cu mașina o fetiță de trei ani

Agent de la Poliția Locală, la un pas de a fi linșat după ce a lovit cu mașina o fetiță de trei ani
29 Mai 2016   •   17:04

Fetiţa de trei ani lovită cu maşina de un poliţist într-o zonă pietonală din Botoşani e la spital, dar în afara oricărui pericol. Accidentul său de aseară a provocat un scandal uriaş în centrul vechi al oraşului. Copila se juca atunci când a fost luată în plin pe capota maşinii de poliţie care circula fără girofarul aprins.

Zeci de oameni s-au adunat la locul accidentului şi au fost la un pas să-l linşeze pe agentul care era la volan. Anchetatorii au deschis deocamdată un dosar penal pentru vătămare din culpă şi i-au ridicat carnetul poliţistului.

Rudele fetiţei susţin că maşina poliţiei a intrat în mare viteză în locul în care se joacă de obicei copiii, o zonă pietonală din centrul vechi al oraşului, unde e mereu aglomerat.

Deşi martorii sustin că autoturismul circula cu viteză şi nu avea semnele acustice şi luminoase pornite, şefii poliţiei locale au precizat că echipajul era în misiune.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii de la Serviciul Rutier.

 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close